Speltips

Match/event
Kristianstad - Djurgården - 6/9
Datum
06/09 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Kristianstad FT
Odds
3,00
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Kristianstad – Djurgården – 6/9

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 6 september, 2022

Formen är det sannerligen inget fel på då även vårt senaste spel rättades grönt. Nu är vi uppe i fyra raka! Under tisdagskvällen skall det spelas en intressant match mellan de hockeyallsvenska lagen Kristianstad och Djurgården. I kväll satsar vi mot ny framgång!

Stark försäsong

Kristianstad svarade för en fantastisk fjolårssäsong då man slutade på en sjätteplats i HockeyAllsvenskan efter att ha spelat in 80 poäng på 52 matcher. Detta trots att man inledde säsongen med sex raka nederlag och noll inspelade poäng.

Årets försäsong har dessutom gått riktigt bra då man vunnit fem av sex fajter. Allra senast föll man dock mot Tingsryd med 1-3, men innan vann Skånelaget alltså fem raka tillställningar. Först besegrades Växjö med 4-2, därefter Rögle med samma siffror. Ytterligare senare fick Tingsryd se sig besegrade med 5-4 OT och Helsingfors med 2-1 SO. När man mötte division 1-laget, Tyringe, skrevs segersiffrorna till hela 10-2!

Skåningarna har ett ruskigt intressant lag i år och kan mycket väl sluta på den övre halvan även den här säsongen. Det verkar finnas en fin tro i gruppen, där inget motstånd tycks vara försvåra.

Mycket att bevisa

Djurgården svarade för en usel fjolårssäsong då man hamnade i botten av SHL och tvingades kvala för att hålla sig kvar i Sveriges högsta liga. Väl i kvalet klappade man ihop fullständigt och förlorade med hela 0-4 i matcher mot Timrå.

Stockholmarna har, trots degraderingen, värvat ihop ett riktigt slagkraftigt lag och ”skall” ta klivet upp. Allt annat är ett misslyckande. HV71 var i samma situation under fjolårssäsongen och lyckades. Frågan är om Djurgården gör detsamma? Jag är tveksam. Tror inte man lyckas hantera den enorma pressen.

Under försäsongen har huvudstadslaget blandat och gett. Man inledde med en 5-4 OT-vinst mot Almtuna och följde upp den med en 5-1-vinst mot Visby-Roma. När det vankades SHL-motstånd i den tredje matchen föll man med hela 1-8 (!) mot Frölunda. I holmgången efter blev det en 2-3-förlust mot Västerås. Allra senast lyckades man dock nolla MoDo och segrade till slut med 3-0.

Dagens speltips

Kristianstad FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 3,25. Insats: 0,5 u.

Kvällens rek är en rejäl chansning. Men större under har skett. Kristianstad har lyckats välta Växjö, Rögle och Helsingfors under försäsongen, vilket är mycket anmärkningsvärt. Djurgården å sin tur har förvisso vunnit tre av fem matcher, men också torskat mot Frölunda med hela 1-8 och Västerås med uddamålet 2-3. Det råder ingen tvekan om att stockholmarna, på pappret, är det bättre laget. Något man dock inte visat hittills under den korta säsongen. När det kommer till Kristianstad brukar ofta motivation slå klass. Blir det även så i afton? Kristianstad FT till 3,00 är definitivt värd en mindre peng.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x