Speltips

Match/event
Kristianstad - HV71 - 26/11
Datum
26/11 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
HV71 FT
Odds
1,78
Rygga Spelet
Speltips Ishockey

Kristianstad – HV71 – 26/11

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 november, 2021

Under denna löningsfredag får vi sex härliga ishockeymatcher ifrån HockeyAllsvenskan, där toppmatchen (!) mellan seriens formstarkaste lag, Kristianstad och HV71, sticker ut från mängden. Vilka vinner den här högintressanta holmgången, tro?

Makalös utveckling

Vi kan sagan vid det här laget, men vi tar den ändå igen. Kristianstad inledde årets säsong med sex (!) raka nollpoängare och låg givetvis sist i serien. Därefter har man varit helt formidabla och vunnit tio av sina tolv senaste matcher. Det ska även tilläggas att samtliga segermatcher kommit efter ordinarie speltid. Laget har seglat upp i tabellen och ligger på en finfin femteplats med sina 31 poäng på 18 matcher.

Nyligen hade laget en segersvit på fem matcher. Den fick man dock se brytas i bortamötet mot Södertälje för en vecka sedan, där man föll med 4-7. Under onsdagskvällen studsade man tillbaka på det vinnande spåret igen då man lyckades 4-2-besegra Karlskoga på bortais. En såklart mycket meriterande vinst.

Hemma i Kristianstad har skåningarna radat upp sju segrar, samtliga efter ordinarie speltid. Lägg därtill att man endast släppt in sju (!) mål under segersviten. Lyckas man förlänga sviten ytterligare i afton mot seriens i särklass bästa lag? Det återstår att se.

Överlägsen serieledare

HV71 är tokfavoriter till att ta klivet upp till SHL igen och laget har inte gjort någon besviken. Man har nämligen vunnit 17 (!) av 18 matcher och leder serien i överlägsen stil. I skrivande stund har man spelat in 48 poäng på 18 matcher och är hela tio poäng före tvåan, MODO.

Flertalet menar på att Jönköpingslaget är lite ”sisådär” för tillfället och trots det har man elva (!) raka vinster. Senast låg man under med 2-3 inför den tredje perioden hemma mot bottenlaget Vita Hästen. Då tryckte man på den berömda knappen och vända till 6-4. Det är lite så HV71 fungerar just nu. De kan ligga under, men när laget bestämmer sig för en vändning så löser man det.

Stjärndoun, Simon Önerud och Tyler Matson, saknas i kväll, vilket såklart är tunga avbräck. HV71 har dock en otroligt bred trupp och ska vinna ”alla” matcher ändå. Daniel Bertov, Nichlas Torp, Chad Billins, David Ullström, Fredrik Forsberg, Tommi Huhtala, Marcus Davidsson, Jonathan Davidsson, Pontus Netterberg, Tyler Vesel med flera är inte direkt några dussinlirare. Listan är lång och kan göras ännu längre.

Dagens speltips

HV71 FT finns till fina 1,78 hos No Account Bet. Det oddset är ”högt” i jämförelse med vad laget brukar stå i. Givetvis möter man ett brutalt formstarkt Kristianstad, men som vi tidigare varit inne på har Kristianstad mött många lag på den undre halvan av tabellen under sin formtopp. HV71 är något helt annat. Man tog förvisso, som enda lag hittills, en poäng i bortamötet mot HV71 förra månaden. Känslan är dock att Jönköpingslaget söker ”revansch” efter det poängtappet. Mycket pekar på att kvällens gästande lag plockar ner Kristianstad på jorden igen med en övertygande vinst under fredagskvällen.

No Account Bet
100% upp till 2000 kr
  • Bra bonus
  • Snabba uttag
  • Spela utan konto
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - No Account Bet
Lanserat:
april, 2019
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.7/5
Introduktion
Hos No Account Bet kan du som svensk spelare idag hitta några av de bästa oddsen på marknaden. No Account Bet är ett av de där spelbolagen som har växt ut lite som en knopp från ett annat kan man säga. Föregångaren till No Account Bet är nämligen No Account Casino. En sak som båda spelbolagen har gemensamt är att de är extremt duktiga på att erbjuda bra erbjudanden, kampanjer och riktigt bra odds. No Account Bet är ett så kallat Pay N Play bolag där du är igång snabbt och enkelt med att betta. Läs mer i denna recension.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 2000 kr
Omsättningskrav: 20x