Speltips

Match/event
Kroatien - Frankrike
Datum
06/06 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
X2 & mellan 1-4 mål i matchen
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Kroatien – Frankrike 6/6

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 6 juni, 2022

Nations League fortsätter och vi är nu inne i den andra omgången. I grupp A1 så ska Kroatien ta sig an ett bekant motstånd i form av Frankrike. Det är inte första gången dessa möts och Frankrike har tre raka vinster mot Kroatien. Återstår att se om utfallet blir så denna gång med!

Båda förlorade första matchen

Lite oväntat att båda dessa lag kommer till den andra omgången med noll poäng efter att båda förlorade den första omgången. Frankrike föll mot Danmark på hemmaplan efter att man dessutom hade tagit ledning via ingen annan än Karim Benzema. Efter hans ledningsmål så gick man ner sig rejält i tempo och blev då straffade av Danmarks fina anfallsspel och förlorade matchen med 1-2. Chanser hade man att göra tvåan men det gick inte riktigt som man ville, nu får man helt enkelt se till att ta revansch här och kamma hem tre poäng.

För Kroatiens del så föll man stort mot Österrike, även dom på hemmaplan, efter att man förlorade med hela 0-3. Kroatien var långt ifrån bra och hade bara två skott på mål vilket inte räcker långt. Så noll poäng för deras del med inför den andra omgången.

Bra facit mot Kroatien

Dessa två vet vi alla har möts några gånger nu på sistone och inte minst då i VM finalen år 2018. Det var Frankrike som vann den matchen med hela 4-2 och har även vunnit de två senaste inbördes mötena efter den. Ena med 4-2 och den andra med 1-2, båda i Nations League för två år sen. Nu ska man mötas igen och Kroatien vill såklart ha revansch efter att ha förlorat tre raka mot Frankrike.

Dom kommer dock behöva göra en riktigt bra match för att ens ta poäng ikväll då Frankrike verkligen måste ta tre poäng för att vara med i kampen om förstaplatsen. Kroatien saknar dock några av sina startspelare då bland annat Modric och Perisic inte finns med i truppen. Men det gör även Frankrike då både Mbappe och Varane klev av i den första matchen på grund av skador. Ska bli intressant att se hur dessa ställer upp ikväll.

Speltipset

Tuff match väntar då tre viktiga poäng står på spel när båda kommer till matchen med noll poäng. Frankrike som troligtvis kommer att vara utan Mbappe och Varane kommer då behöva göra en del förändringar från den förra matchen, men så länge Benzema finns med så har dom stora chanser att ta samtliga poäng ikväll. Speltipset blir X2 och att det blir mellan 1-4 mål i matchen till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x