Speltips

Match/event
Kroatien - Skottland
Datum
22/06 - 2021
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.97
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Kroatien – Skottland 22/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 21 juni, 2021

Blickarna riktas mot Grupp D där Tjeckien, England, Kroatien och Skottland gör upp om avancemanget till 8-delsfinalerna. Kroatien och Skottland står båda på ett inspelat poäng och möts i sista omgången i vad som kommer bli en ren kamp om vidare spel i turneringen. Seger är det enda som räknas och jag tror vi har en riktigt sevärd och rolig match framför oss. Matchen spelas på Hampden Park i Glasgow och de skotska fansen kommer bli ännu en krydda till denna avgörande match. Jag väljer att spela över 2.5 mål till fina 1.97 då inget utav lagen har något annat än seger att gå för.

Speltips

  • Över 2.5 mål i matchen – 1.97

Seger det enda som räknas för båda lagen

Endast ett mål har gjorts utav Skottland och Kroatien tillsammans i turneringen när de ställs emot varandra under tisdagskvällen i en avgörande match. Med ett poäng vardera så krävs det en seger i kvällens match för att möjligheten till avancemang ska leva. 

Kroatien har varit något utav en besvikelse i turneringen hittills men laget besitter mängder av kvalitetsspelare, inte minst offensivt med bland andra Modric, Perisic, Kovacic och Rebic. Man har ett starkare lag än Skottland på pappret och är favoriter att vinna tisdagens match. Det finns dock inga enklar matcher i EM och speciellt inte då man möter ett motiverat Skottland i Glasgow inför entusiastiska hemmasupportrar. 

Skottland stod för en stark insats mot England senast när man lyckades få med sig en poäng med mersmak. Det gör att man har chansen att nå avancemang från gruppen vid seger mot Kroatien, något man kommer göra allt för att uppnå. Hampden Park kommer att koka och det skotska laget har en del spelare som kan göra livet surt för Kroatien.

Det här har alla förutsättningar för att bli en sevärd och rolig match. Två lag som både behöver en seger för att ha en chans att gå vidare från gruppspelet. Ett oavgjort resultat hjälper ingen och således lär vi få se två lag som kommer satsa friskt framåt. 1.97 på överspelet tycker jag bjuder på fint värde och väljer att lägga en medelstor insats hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x