Speltips

Match/event
Kroatien - Spanien
Datum
28/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
2.14
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Kroatien – Spanien 28/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 27 juni, 2021

Det vankas match på Parken i Köpenhamn när Kroatien ställs mot Spanien. Ett Spanien som efter en trevande inledning på mästerskapet fick rejäl islossning i den avslutande gruppspelsomgången mot Slovakien. Kroatien slutade på en andraplats i gruppspelet men kommer få ta sig an Spanien utan sin bästa målgörare Ivan Perisic som drabbats av Covid-19. Jag tror vi kommer få se en del mål i matchen där ett skakigt kroatiskt försvar kan få problem mot ett skickligt Spanien. Båda lagens främsta styrkor finner jag i offensiven och kan vi få ett tidigt mål här så finns alla förutsättningar att det kan rinna i väg. Över 2.5 mål finns just nu till fina 2.14 hos Expekt.

Speltips

  • Över 2.5 mål i matchen – 2.14

Ett Kroatien utan Lovren och Perisic

Som om måndagens uppgift inte var svår nog så kommer Kroatien dessutom få ta sig an Spanien utan både Lovren och Perisic. Ivan Perisic har varit lagets bästa målskytt och spelare i mästerskapet så här långt och hans frånvaro kommer vara ett stort avbräck. I försvarslinjen kommer Dejan Lovren vara otillgänglig efter att ha dragit på sig två gula kort under gruppspelet. Kroatien har sina främsta styrkor i offensiven och på det centrala mittfältet. Defensiven lämnar en del övrigt att önska där spelare som Vida, Lovren och Caleta-Car inte är några spelare att luta sig tillbaka mot när ett offensivt skickligt Spanien står på andra sidan.

Islossning senast för Spanien

Efter två svaga insatser mot Sverige och Polen så lossnade det rejält för Spanien mot Slovakien som man besegrade med hela 5–0. Det finns en hel del spelare i det spanska landslaget som fortfarande väntar på att komma i gång i turneringen. Varken Morata eller Moreno har sett särskilt skarpa ut och deras kommande insatser i turneringen kommer bli avgörande för Spanien och deras fortsatta EM-äventyr. 

Jag tycker Spaniens spel så här långt har lovat mer än vad utfallet blivit. Både mot Sverige och Polen kontrollerade man matchen och skapade nog med lägen för att vinna. Nu ställs man mot ett Kroatien vars försvar inte hör till turneringens bästa. I stället kommer det vara kroaternas offensiv som kommer bli avgörande för matchens utgång.

Spelet på matchen blir över 2.5 mål då jag tycker de offensiva kvaliteterna på planen överglänser de defensiva hos båda lagen. 

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x