Speltips

Match/event
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
Datum
27/12 - 2020
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Dolphins -2.5 & Breida gör en TD
Odds
1.94 / 4.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

Las Vegas Raiders vs Miami Dolphins

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 26 december, 2020

Gårdagens speltips mellan Saints och Vikings hittade hem riktigt fint där vi borde ha utökat till fler speltips på Brees eller Kamara, men det är lätt att vara efterklok! 2.4 units + får man inte klaga på och återigen har jag ett speltips till kvällens matcher. Jag skippar både Buccs – Lions och Cardinals – 49ers då jag inte alls hittar några odds jag tycker om, och fokuserar istället på Dolphins vs Raiders som är nattmatchen!

Dolphins med en ultraviktig divisionsvinst!

Ett möte i Miami emot New England som där hemmalaget OFTA kliver iväg med segern. De gjorde det förra året och den gången såg de till att Kansas City Chiefs fick BYE week istället för Patriots, som sedan åkte ut direkt i wild-card rundan. Denna gången hade de chans att helt och hållet eliminera New England ifrån slutspelsracet och istället sätta sig själva i en relativt bra position för att ta sig vidare!

Tre touchdowns för Miami emot totalt fyra field goals för Patriots är en relativt ”enkel” seger för Dolphins! Att aldrig låta motståndarna kliva hela vägen ner till endzone talar ofta väldigt gott och Cam Newton & co i Patriots var allt förutom imponerande i denna matchen.

Raiders förlorade sin slutspelschans efter OT mot Chargers

Trots att de ännu inte är statistiskt eliminerade ifrån slutspelet, har de dessvärre ingen chans då varken Ravens eller Dolphins får vinna en match, och de båda har relativt enkla sista möten! Senast visste de att mötet emot Chargers var en måstematch och de var stora favoriter men tappade helt mötet efter att ha misslyckats offensivt i fjärde kvarten och förlorade sedan i overtime efter en touchdown ifrån Chargers.

Det är väldigt omtalat huruvida Carr kommer att starta ikväll efter att han utgått förra veckan efter vad som såg ut som en ljumskskada. Det har dock sagts att det kommer bli ett game-time decision för laget ifall Mariota eller Carr startar. Derek Carr har dock haft väldigt tuffa matcher den senaste tiden och kastat väldigt många interceptions.

Dagens speltips

Jag väljer att spela på Miami Dolphins -2.5 till oddset 1.94 hos William Hill (3units) samt Att Matt Breida gör minst en TD i matchen till oddset 4.00 hos William Hill (0.5units)

Miami har fortfarande chans på slutspel och de VET att Ravens har två väldigt enkla möten och att de då behöver vinna båda sina matcher för att garantera slutspel. Raiders har självklart inte förlorat hoppet helt och kommer vilja vinna matchen, men ifall det kommer ner till en tight match i slutet, kan Dolphins utan tvekan dra det längsta strået enbart p.g.a. vilja. De har även spelat väldigt mycket bättre den senaste tiden då Raiders har förlorat 4 av 5 matcher där de endast slagit Jets efter en EXTREMT jämn match som slutade 31-28.

Lycka till med era spel!

/ David

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x