Speltips

Match/event
Leeds - Manchester United
Datum
12/02 - 2023
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
X2, Ö0.5 mål i matchen & Leeds flest hörnor (3-vägshc 5-0)
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Leeds – Manchester United 12/2

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 10 februari, 2023

På söndag är det återigen dags för Man United att möta Leeds efter att man i onsdags mötte dom sist. 2-2 slutade det mötet efter att Leeds tappade en 0-2 ledning på Old Trafford. Nu är det Leeds som har hemmaborg och kommer man med samma energi och vilja så kan man definitivt ta poäng igen. Spännande möte!

2-2 i onsdags

Leeds och Man United möttes sist nu i onsdags då det mötet blev uppskjutet och skulle egentligen spelats förra året. Nu är det alltså återigen dags för lagen att mötas och denna gång är det Leeds som har hemmaborg. Man gjorde en imponerande match på Old Trafford mot ett riktigt formstarkt Man United och tog ledning med 0-2. 

Dock så slutade matchen 2-2 vilket innebar att Leeds bara fick med sig en poäng. På förhand hade man nog varit nöjd med en poäng men med tanke på att man tappade en 0-2 ledning så var man nog ganska besvikna efter matchen.

Inte råd att tappa poäng igen

Man United var garanterat inte nöjda med bara en poäng mot Leeds på hemmaplan. Poängtappet innebar att man nu är tre poäng före Newcastle men med en match mer spelad. Dessutom så är Tottenham som ligger på femte plats bara fyra poäng ifrån Man United med samma antal matcher spelade.

På söndag så har Man United inte råd att tappa poäng igen för då kan man verkligen sättas under press i kommande omgångar. Dessutom med tanke på att man inte kommer att ha Casemiro tillgänglig så är det viktigt att försöka vinna mot de sämre lagen.

Speltipset

Spännande match återigen mellan Leeds och Man United och dom har verkligen bjudit på några målrika matcher i deras senaste inbördes möten. Speltipset till denna blir X2, över 0.5 mål och att Leeds får flest hörnor (3-vägshandicap 5-0) till 1,64 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x