Speltips

Match/event
Leksands IF - Malmö Redhawks
Datum
14/01 - 2023
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Leksand FT
Odds
1,82
Rygga Spelet
Speltips SHL

Leksand – Malmö – 14/1

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 14 januari, 2023

Pang, boom, smack sade det, sedan hade Edmonton kört över San José med 7-1 (!) efter tre nya poäng (2+1) från Connor McDavids klubba. Att vi fick hela 1,96 på Oilers är fortfarande obegripligt. Men vi tackar ödmjukast för tredje raka gröna bocken. Under lördagseftermiddagen väntar full omgång i SHL. Bland annat möts Leksand – Malmö. Vi kikar lite närmare på den, vettja.

Passande uppgift

Leksand har dalat i tabellen och ligger först på en tiondeplats endast en poäng före elvan Luleå och två poäng framför tolvan Brynäs. Man är alltså på väg att tappa sin slutspelsplats.

För en tid sedan lyckades man besegrade Luleå (4-1) och Linköping (6-3). Därefter har det blivit tre raka förluster mot Frölunda, Oskarshamn och Brynäs. Noll poäng på tre matcher är inte bra och dalmasarna behöver ett trendbrott. Därför kommer hemmamatchen mot jumbon, Malmö, rätt i tid och får anses vara en passande uppgift. Lättare än så blir det inte.

Dalalaget har haft det tufft på hemmais under den senare tiden. Något man absolut inte brukar ha. Faktum är att man endast vunnit tre av sina nio senaste hemmafajter. Innan dess radade man upp sex segrar i följd i Tegera Arena. Lite oroväckande. Men trender är till för att brytas.

Förbereda på negativt kval

Malmö fortsätter att förlora och förlora. Man är alltjämt jumbo i tabellen och har numera hela elva (!) poäng upp till säker mark. Det kommer man såklart inte klara ta i kapp, utan det blir negativt kval för skåningarna. Frågan är bara vilket motstånd man får?

Senast föll man mot Skellefteå med 2-5 och inkasserade sin elfte förlust på sina 13 senaste fajter. Senast Skånelaget tog tre poäng var den 24 november. Det är nästan två månader sedan.

På bortais har Malmö varit direkt usla under den senare tiden. Nu gjorde man förvisso två mål senast mot Skellefteå, men innan dess blev man nollade i tre raka fajter mot Linköping, Timrå och Luleå. Det är för dåligt. Nu har man åkt på stryk i sex raka fajter på resande skridsko.

Dagens speltips

Leksand FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,82. Insats: 3 units.

Två lag som återfinns i den nedre delen av tabellen. Leksand har spelat in 13 poäng fler och är såklart det bättre laget. Man har dock åkt på stryk i tre raka fajter och har ett par tunga avbräck. Trots det skall man ses med mycket goda chanser till tre poäng i eftermiddag. Malmö har endast vunnit två av sina 13 senaste fajter. Dessutom har man sex raka bortaförluster i bagaget. Tillika vantrivs man i Dalarna. Man har nämligen endast vunnit två av sina nio senaste matcher i Tegera Arena. Totalt sett, inkluderat hemmamatcher, har Malmö förlorat fem raka tillställningar mot Leksand. Jag blir mycket förvånad om dalmasarna inte spelar hem samtliga poäng under lördagen.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x