Speltips

Match/event
Leksands IF - Malmö Redhawks
Datum
19/02 - 2022
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Leksand FT
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips SHL

Leksand – Malmö – 19/2

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 19 februari, 2022

Under lördagen rullar SHL vidare med fem matcher. Här synar vi Leksand – Malmö.

Fiasko senast

För tillfället ligger Leksand på en åttondeplats i tabellen två poäng efter sjuan Växjö och fyra poäng upp till sexan Färjestad samt femman Örebro. Laget är således inte alls långt ifrån en direktplats till kvartsfinal, vilket självklart är målet med årets grundserie.

Under torsdagskvällen inkasserade dalmasarna sin andra raka förlust då man svarade för en direkt usel insats hemma mot bottenlaget och bortasvaga Timrå. Leksand föll nämligen i matchen med hela 3-6. Snacka om att laget var besvikna efter den insatsen och lär således inte göra om det misstaget i afton då nästa bottengäng kommer på besök.

Normalt sett är Leksand ett mycket stabilt lag på hemmais och hade faktiskt fyra raka trepoängare innan den chockartade förlusten senast. Under denna segersvit smällde man in smått sanslösa 24 mål. Offensiven är det definitivt inget fel på. Kan man även få ordning på defensiven blir Leksand en obehaglig outsider i slutspelet.

Kräftgången fortsätter

Nu är Malmö endast två poäng före trettondeplacerade Timrå och sex poäng framför jumbon Djurgården. Med 14 omgångar kvar pekar inte mycket på att Skånelaget lyckades hålla duon bakom sig då dom har en betydligt bättre form än skåningarna.

Senast fick Malmö däng borta mot Färjestad med 1-4 efter att man släppt in samtliga (!) mål i numerärt underläge. Det är såklart under all kritik. Torsdagens nederlag var lagets tredje raka och sjunde på de åtta senaste omgångarna.

Bottenlagets bortaspel är inget att skryta med då man faktiskt endast vunnit en av sina tio (!) senaste matcher på resande skridsko. Mycket tyder på att det blir ytterligare en förlust i kväll. Malmö får förvisso tillbaka sina danska backtrio, men dom lär inte gå in och frälsa bottenlaget så här tätt inpå hemkomsten från OS. Kanske rentav stjälper laget i stället?

Kvällens speltips

Leksand FT – finns bland annat till 1,76 hos Expekt.

Normalt sett är Leksand klart bättre än Malmö, trots att man föll med 3-6 hemma mot Timrå senast. Det nederlaget kanske bara gör dalmasarna gott på sikt då det blev någon form av väckarklocka. Det går inte slappna av en sekund mot något lag i SHL. Inte ens bottenlagen. Det misstaget lär man inte göra om under lördagskvällen. Leksand har dessutom en ypperlig chans att studsa tillbaka då bortasvaga Malmö gästar. Skåningarna har nämligen endast vunnit en av sina tio (!) senaste matcher på resande skridsko. Just i Leksand har Malmö endast vunnit en match sedan mitten av 2015. Det är dystra siffror. Det här tar Leksand!

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x