Speltips

Match/event
Liverpool - Chelsea
Datum
21/01 - 2023
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
1X, U4.5 mål & Liverpool flest hörnor (2-vägsh 2-0)
Odds
1,79
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Liverpool – Chelsea 21/1

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 20 januari, 2023

I helgen har vi en hel del toppmatcher framför oss och på lördagen så tar Liverpool emot Chelsea hemma på Anfield i ett spännande möte. Två ganska formsvaga lag som verkligen behöver poäng gör detta möte ännu viktigare. Fyra senaste inbördes mötena har slutat lika men jag tror den sviten bryts på lördag. Spännande möte!

Två raka förluster i ligan

Liverpool har det fortsatt tufft denna säsong och det ser inte ut att vända inom snar framtid. Inför denna tuffa match mot Chelsea så har man två raka förluster i ligaspelet mot Brentford och Brighton där man föll med 3-1 och 3-0. Två riktigt tunga förluster med hela sex insläppta mål på de två matcherna är något väldigt ovanligt hos Liverpool.

Men nu i veckan fick man vinna en match i FA-cupen mot Wolves som man slog med 0-1 vilket innebär att självförtroendet nog är lite högre hos de röda inför denna match. Men pressen kommer att vara på Klopp och Liverpool då det är dom som förväntas vinna denna match.

Fick äntligen vinna

Chelsea har inte heller haft det lätt denna säsong som vi redan vet men i söndags så fick man äntligen vinna en match efter hela åtta raka matcher utan vinst. Det var Crystal Palace man slog på hemmaborg med 1-0 men det var långt ifrån en självklar vinst. Palace hade sina chanser och matchen hade lika gärna kunnat sluta lika.

Men tre poäng blev det för Chelsea vilket var otroligt viktigt inför en betydligt tuffare match som väntar på lördag. Som jag nämnde tidigare så har fyra raka matcher mot Liverpool slutat lika men denna gång tror jag ett av lagen tar samtliga poäng. 

Speltipset

Toppmatch med viktiga poäng på spel för båda lagen. Liverpool med hemmaborg står som favoriter och det håller jag helt klart med om. Spelet jag valt till denna match sitter i den fyra senaste matcherna mellan lagen. Speltipset är 1X, under 4.5 mål i matchen och Liverpool får flest hörnor när man börjar med 2-0 till 1,79 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x