Speltips

Match/event
Liverpool - Everton
Datum
13/02 - 2023
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Liverpool Ö13.5 skott & får flest hörnor
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Liverpool – Everton 13/2

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 10 februari, 2023

Merseyside derby på måndagen när ett formsvagt Liverpool tar emot Everton hemma på Anfield. Everton som överraskat slog serieledaren Arsenal i deras senaste match ska nu återigen ta sig an en tuff uppgift. Samtidigt har Liverpool bara en vinst på sina sju senaste matcher. Spännande derby!

Pangstart för Sean Dyche

Everton är i botten av tabellen och krigar för att hålla sig kvar. Förra matchen var nye tränaren, Sean Dyches, första match med Everton. Ingen lätt uppgift han fick i sin första match men överraskat så lyckades Everton att slå serieledaren Arsenal med 1-0 hemma på Goodison. 

Det innebär att man numera ligger på 18:e plats i tabellen med 18 inspelade poäng. Liverpool på bortaplan blir ännu en tuff match för Dyche och Everton men med tanke på Liverpools form så finns det absolut chans för ännu en skräll.

En vinst på de sju senaste

Liverpool har det inte lätt just nu kan man konstatera med deras fyra raka ligamatcher utan vinst. Man har dessutom bara vunnit en match på deras sju senaste vilket innebär att formen är långt ifrån bra. Man befinner sig på 10:e plats i tabellen med 29 inspelade poäng.

Nu på hemmaborg mot Everton som är ett av de svagare lagen i serien så bör man kunna vända på formen. Men då Everton slog Arsenal i deras senaste match så kommer man ha högt självförtroende medan Liverpool kommer ha pressen på sig att ta poäng.

Speltipset

Merseyside derby på måndagen mellan Liverpool och Everton. Två lag som verkligen behöver poäng och jag förväntar mig att Liverpool gör en bra match och visar att man är det bättre laget trots deras dåliga form. Speltipset jag valt sitter i de fyra senaste inbördes mötena. Speltipset blir att Liverpool har över 13.5 skott och får flest hörnor till 1,66 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x