Speltips

Match/event
Liverpool - Villarreal
Datum
27/04 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Liverpool vinner med max 3 mål & får flest hörnor
Odds
1,76
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Liverpool – Villarreal 27/4

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 26 april, 2022

Liverpool tar emot årets överraskning i Champions League denna säsong, Villarreal, på Anfield. Liverpool som fick det ganska enkelt i kvartsfinalen efter man slog ut Benfica med 6-4 över de två mötena. Villarreal har dock haft en tuffare resa hit efter att ha slagit ut Juventus i åttondelen och sedan jättarna Bayern München i kvartsfinalen. Intressant att se hur man klarar sig mot ett Liverpool på Anfield.

Tar resan slut för Villarreal?

Villarreal har som sagt varit årets överraskning denna säsong och har tagit sig hela vägen till en semifinal. Nu ska man ställas mot ett av de absolut starkaste lagen just nu, och det ska man göra på en av de tuffaste arenor man kan spela på. Chansen är att denna semifinal avgörs redan här precis som Liverpool gjorde mot Benfica i det första mötet.

Dock har Villarreal nu visat att man inte ska räkna bort dom och efter att man fick Bayern i kvartsfinalen så tror jag att alla förväntade sig att man skulle åka ut. Men det gjorde man inte, man släppte bara in ett enda mål på två matcher mot ett av de bästa anfallen i världen så jag tror inte att Liverpool kommer att underskatta detta Villarreal. Men Villarreals mål i denna match bör vara att försöka hålla det stängt så länge man bara kan då Liverpool garanterat kommer att göra minst ett mål.

Kommer med två raka vinster

Liverpool har varit i fin form länge nu och har inte förlorat sedan man mötte Inter i den andra åttondels matchen den 8:e mars. Nu kommer man till denna match med tre raka vinster där samtliga varit mot rivaler, man slog först Man City sedan Man United med 4-0 och nu senast Everton med 2-0. Noll insläppta mål alltså i sina två senaste matcher där båda dessutom var på Anfield. Det ser ut som att detta tåg inte kommer att sluta än och jag förväntar mig att Liverpool går för att avsluta denna semifinal redan här på Anfield.

Villarreal kommer också till denna viktiga semifinal i fin form efter att ha vunnit två raka sedan man man mötte Bayern i kvartsfinalen. Dock var det inte mot motstånd i den klass som Liverpool vunnit mot men ändå viktigt för självförtroendet inför en så här viktig och svår match.

Speltipset

Intressant första semifinal mellan favoriten Liverpool och Villarreal som ska försöka överraska oss ännu en gång. Första matchen på Anfield vilket betyder att Liverpool kommer vilja ta sig därifrån med en vinst inför bortamötet i Spanien. Speltipset blir att Liverpool vinner men Villarreal klarar sig med 0-4 och att Liverpool får flest hörnor till 1,76 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x