Speltips

Match/event
Liverpool - Wolverhampton
Datum
22/05 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
Båda lagen gör mål - Nej
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Liverpool – Wolves 22/5

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 21 maj, 2022

Den sista omgången i Premier League är här och allt kommer att avgöras imorgon. Efter att Man City tappade poäng i sin näst senaste match så är det en poäng mellan lagen inför denna sista omgång. Liverpool ska ta sig an ett Wolves som inte har något att spela för och man spelar dessutom på Anfield. Allt tyder på att Liverpool tar samtliga poäng!

Allt eller inget

Liverpool har ingenting att förlora inför denna sista match då Man City kommer att behöva tappa poäng för att Liverpool ska vinna Premier League. Det betyder alltså att Liverpool har inget att vara rädda över då all press kommer att ligga på Man City då dom kan förlora Premier League titeln ifall att man tappar poäng och Liverpool vinner. Jag tror dessutom att Klopp kommer att rotera kanske rejält imorgon då man har lite skadeproblem på några av startspelarna och då man dessutom har en Champions League final att spela nästa helg.

Jag förväntar mig ändå att Liverpool vinner denna match oavsett vilka som kommer att spela. Liverpool har tillräckligt med kvalité på sina bänkspelare för att kunna köra över ett omotiverat Wolves på Anfield. Inte mycket som tyder på något annat än vinst för Liverpool här.

Wolves har sex raka utan vinst

Wolves har som sagt inte mycket att spela för i denna sista omgång då man ligger på en 8:e plats och kan inte gå om West Ham för att ta sig till Conference League-kval. Det betyder då att man förmodligen inte kommer att vara supermotiverade i denna match, men kanske vill man vara med och avgörande titelfighten ändå. Tyvärr för Wolves del så är man i riktigt dålig form inför denna match då man inte vunnit på sex raka matcher med bland annat en förlust mot City med hela 1-5 i den näst senaste matchen.

När det kommer till möten mot Liverpool så är det inget Wolves längtar till. Wolves har förlorat de fem senaste mötena mot Liverpool och har bara gjort ett enda mål på de fem matcherna. Förmodligen kommer det att bli en sjätte rak förlust, men kanske kan man få in en kasse iallafall.

Speltipset

Sista omgången för denna säsong i Premier League och allt kommer att avgöras här. Liverpool måste ta tre poäng för att ha någon som helst chans att vinna Premier League och man har fem raka vinster mot Wolves inför denna match. Speltipset blir att båda lagen inte gör mål till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x