Speltips

Match/event
Los Angeles Rams - Arizona Cardinals
Datum
06/12 - 2020
Matchstart
22:05
Spelbolag
Spel
Rams -2.5 & U 48.5
Odds
1.90 / 1.92
Rygga Spelet
Speltips NFL

Los Angeles Rams vs Arizona Cardinals 6/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
Joakim
Publicerad: 5 december, 2020

Den bästa divisionen i ligan denna säsong, utan tvekan! 49ers är det enda laget som inte har ett positivt record och sitter på 5-6. Seahawks har åtta vinster, Rams sju och Cardinals sex! Det går inte att jämföra med någon annan division just nu då alla lag har slagkraft och är farliga att möta. Som det ser ut kommer det troligtvis vara två ELLER tre lag som går vidare ifrån denna division, och i det scenariot att Bears får några mer vinster, kommer det endast bli två lag. Det platsen kommer högst troligen gå till ANTINGEN Cardinals eller Rams.

Rams tuffa divisionsförlust emot 49ers!

Det var ett helt annat rams än vad vi tidigare sett som kastade väldigt mycket interceptions och fumble’ade även bollen! Totalt fyra turnovers ifrån Rams offensiv och Goff hade en väldigt tuff match där han inte ens kastade för 200yards i matchen! Trots alla dessa turnovers hade de chans i matchen, delvis för att även 49ers gav bort bollen tre gånger men även för att deras stabila defensiv stoppade allt som kom deras väg. Det stod 7-3 i halvtid och i andra halvlek kastade Goff en interception direkt som gick in till egen endzone. 14-3 och 49ers gick emot en vinst.

I slutet av den tredje kvarten skulle dock Rams återta ledningen efter att de gjort 17raka poäng. Ett field goal för 49ers gav 20-20 ställningen med tre minuter kvar av matchen! Rams missade helt sin offensiv då och gav 49ers chansen med två minuter kvar, som de tog! Klockan tickade ner och 49ers kicker stod inför ett 42yards field goal med 3sekunder på klockan. Ifall den sitter är det vinst, ifall det är en miss, är det overtime! Den satt och Rams fick sin fjärde förlust för säsongen!

Cardinals missade field goal kostade dem matchen

En väldigt snabb match där Cardinals tidigt fick en bra ledning med 10-0. Cam Newton & Co skulle dock kvittera och gå om när de gjorde två touchdowns och ett field goal på fyra drives! 10-17 var ställningen när halva TREDJE kvarten hade gått. Väldigt långa drives i hela matchen och klockan stoppades inte många gånger. Med åtta minuter kvar kvitterade Cardinals till 17-17 och direkt efter kastade Cam Newton en interception som såg ut att bli förlusten för Patriots.

Deras defensiv räddade dem där och stoppade Cardinals till ett field goal försök på 45yards OCH Patriots hade tid kvar på klockan att kvittera ifall den sitter. Dock missar de denna och Patriots får bollen på sin egen 35yards linje. Ett springspel från Newton på 3 & 13 tog dem 30yards framåt och de var helt plötsligt i chans att vinna matchen med ett field goal! De tog sig ytterligare sju yards för att göra det enklare för deras kicker och Folk satte bollen 50yards ifrån och klockan tickade ut samtidigt som bollen flög igenom luften. 20-17 blev slutresultatet och det var minst sagt, en väldigt tuff förlust för Cardinals!

Dagens speltips

Båda lagen kommer ifrån en förlust som slutade med ett insparkat field goal. Väldigt revanschsugna men även hatet som finns mellan lagen kan tala för en väldigt bra match! Matchen spelas i Arizona, trots detta är Rams favoriter med 3poäng. Det faktum att Rams defensiv är så duktigt får mig att tveka väldigt mycket på att det blir över 20poäng för Cardinals denna match. Deras offensiv bör denna gången klara av att göra mer än så och vinna matchen.

Därför väljer jag att spela på LA Rams -2.5 till oddset 1.90 hos Bet365 (2.5units) samt

Att det blir under 48.5 poäng till oddset 1.92 hos Betsson (1.5units)

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x