Speltips

Match/event
Luleå HF - IK Oskarshamn
Datum
11/03 - 2023
Matchstart
15:15
Spelbolag
Spel
Luleå FT
Odds
2,05
Rygga Spelet
Speltips SHL

Luleå – Oskarshamn – 11/3

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 11 mars, 2023

Vi har en strålande form då tre raka spel har rättats grönt, vilket har inneburit +9,08 units. Det har, som det enkelt går att förstå, varit lir med höga odds. Under lördagseftermiddagen börjar Ä-N-T-L-I-G-E-N SHL-slutspelet. Som vi alla har väntat. Först ut är Luleå – Oskarshamn och Rögle – Leksand. Vi har valt att syna det förstnämnda mötet.

Slutspelsrutin

Luleå har varit en stor besvikelse under säsongen då man först hamnade på en tiondeplats med sina 71 inspelade poäng på 52 matcher. Man kom faktiskt bara tre poäng före elvan HV71 och skall således vara glada att man tog sig till slutspel.

Laget avslutade grundserien med tre raka förluster, vilket såklart inte är jättekul. Det skall dock tilläggas att man vilade stora delar av truppen senast då man föll mot seriens formstarkaste lag, Malmö. Dessförinnan tog man såväl poäng mot Färjestad som Örebro. Ändå inte fy skam.

Att Luleå slutade på en tiondeplats kan vara till lagets fördel. Man är sämst rankade inför festen och ”ingen” räknar med laget. Luleå slår således ur underläge, vilket kan passa dom perfekt. Man har ett otroligt rutinerat gäng, som har spelat många slutspelsmatcher.

Usel form

Oskarshamn är ett av säsongens utropstecken, även om man klappade ihop under slutet av säsongen. Till slut missade man en direktplats till kvartsfinal och fick nöja sig med en sjundeplats efter att ha skrapat ihop 78 poäng på 52 fajter. Tre poäng färre än femman Timrå och sexan Frölunda. Och en ynka pinne mer än åttan Leksand.

Succélaget går in i slutspelet med usel form. Faktum är att man torskat fem av sina sex senaste matcher. Under de fem förlustbataljerna blev man nollade tre gånger och gjorde totalt sett endast tre mål framåt. Såklart illa. Rentav mycket illa.

Dagens bortalag har inte mycket till slutspelsrutin, vilket kan visa sig i åttondelsfinal 1. Visst skall laget ses med bra chanser till avancemang, men att Oskarshamn skulle vinna borta mot ett heltaggat Luleå känns tveksamt. Historiskt sett har man inte trivts bra i Coop Norrbotten Arena.

Dagens speltips

Luleå FT synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 2,05 gånger pengarna. Insats: 2 units.

Viktiga åttondelsfinal 1 stundar i eftermiddag. Luleå ”måste” mer eller mindre vinna, eftersom det är en bäst av 3-serie och de kommande två fajterna spelas i Oskarshamn. Luleå vilade mängder av spelare i den avslutande omgången medan Oskarshamn gick för vinst hemma mot HV71. Det borde betyda att vi har ett mer utvilat hemmalag, som dessutom slår ur underläge, vilket kan passa laget bra. Det finns mängder av slutspelsrutin i Luleå och visst skall man lösa Game 1 under lördagen.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x