Speltips

Match/event
Luleå HF - IK Oskarshamn
Datum
25/01 - 2022
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
BLG2M
Odds
1,80
Rygga Spelet
Speltips SHL

Luleå – Oskarshamn – 25/1

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 januari, 2022

Som det ser ut just nu kommer två SHL-matcher spelas under tisdagskvällen varav den ena är mellan serieledaren Luleå och femman Oskarshamn. Just den matchen synar vi lite extra.

Strålande form

Luleå har gått från klarhet till klarhet och avancerat snabbt i tabellen och är i skrivande stund serieledare. Tabellettan har spelat in 64 poäng på 35 matcher och är två poäng före tvåan Skellefteå. Dock har rivalen spelat tre matcher färre än Luleå.

Lagets form är det inget fel på då man vunnit sex av sina sju senaste matcher. Dock har de två senaste vinstmatcherna först kommit efter förlängning. Just oavgjorda resultat efter 60 minuter är något Luleå spelat ofta under säsongen. Faktum är att hela nio av de 14 senaste matcherna gått till övertid.

I Coop Norrbotten Arena är Luleå ruskigt starka och har faktiskt vunnit elva av sina tolv senaste hemmafajter. Dock har laget en förmåga, som nyligen nämnt, att spela oavgjort efter 60 minuter, vilket fem kryssmatcher på de sju senaste hemmabataljerna vittnar om. Luleå släpper ofta in ett par mål i sina matcher, men trots det drar man allt som oftast ändå det längsta strået.

Luktar kvartsfinalsplats

Oskarshamns fina säsong fortsätter och man återfinns numera på en femteplats med sina 52 inspelade poäng. Tabellen är jämn och IKO kan mycket väl halka ned flera tabellplaceringar likaväl som man kan avancera uppåt.

Tabellfemman har en okej form då man vunnit två av sina tre senaste matcher. I lördags svarade man för en fantastisk prestation då man körde över Frölunda med hela 7-4. Den urladdningen följdes upp med en 2-4-förlust i Stockholm dagen efter. Tydligt att laget var aningen trött.

Lagets tillfälliga bortaform är inget vidare då man åkt på stryk i fyra raka matcher på resande skridsko. Innan dess var man desto hetare då det blev sex vinster på åtta bortamatcher. Sett över hela säsongen har man ändå gjort det bra på bortais och ligger på den övre tabellhalvan i bortastatistiken.

Kvällens speltips

BLG2M – Finns bland annat hos Betsson till 1,80.

Två lag som har gott självförtroende och ligger topp 5 i SHL. Dessutom är det endast Skellefteå som gjort fler mål än duon. Lägg därtill att Oskarshamn faktiskt släppt in fjärde flest mål i SHL, trots sin höga tabellplacering.

Att Luleå gör 2+ mål känns närmast givet. Det har man nämligen löst i 20 av sina 24 senaste fajter. På hemmaplan har man löst 2+ mål i tolv raka matcher. Oskarshamn å sin tur har löst 2+ mål i tre raka matcher, där sju mål mot Frölunda givetvis sticker ut. Just på bortais har det blivit 2+ mål i 13 av de 16 senaste fajterna.

Med tanke på såväl Luleå som Oskarshamns fina offensiva kvaliteter och den ovanstående redovisade statistiken känns BLG2M till 1,80 väldigt trevligt.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x