Speltips

Match/event
Luleå HF - Växjö Lakers
Datum
26/03 - 2023
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Ö5,5 mål
Odds
3,20
Rygga Spelet
Speltips SHL

Luleå – Växjö – 26/3

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 26 mars, 2023

NY Rangers räddade upp gårdagen och gjorde faktiskt så vi gick +0,2 units. Inte mycket, men ändå plus. Under söndagseftermiddagen jagar vi ny framgång då Game 6 går av stapeln mellan Luleå – Växjö. Kan hemmalaget knipa ytterligare en viktoria?

Tajt matchserien

Kvartsfinalserien mellan Växjö – Luleå har sannerligen blivit en tajt historia. Det är man förvisso inte jätteförvånad över, eftersom tillställningarna lagen emellan har varit snarlika i många säsonger nu.

Tre av fem kvartsfinaler har slutat med uddamålet. Vidare har tre bataljer slutat med att något av lagen hållit nollan. Luleå har vunnit båda sina matcher med 1-0.

Ny målexplosion?

Någon gång då och då blir det en målexplosion lagen emellan. Som i Game 2, där Växjö vann med hela 7-2 efter en sanslöst fin offensiv.

Känslan är att vi kan få en ny målrik match under söndagen. Luleå måste segra medan Växjö avancerar till semifinal vid vinst. Det kan hagla en hel del utvisningar, vilket självklart öppnar upp för mycket mål. Får vi ett tidigt ledningsmål i matchen kan det ”rinna iväg”.

Dagens speltips

Ö5,5 mål synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 3,20. Insats: 1 units.

Egentligen har jag svårt att hitta en motivering till ovanstående spel eftersom ”allt” pekar på en ny målsnål tillställning. Jag hänvisar till min känsla och den säger mycket mål. Game 2 slutade faktiskt 7-2 till Växjö och varför skulle det inte kunna explodera ytterligare en gång? Oavsett är Ö5,5 mål i en ishockeymatch till 3,20 värt en TV-peng. Det är således ett rejält chansspel. Ta det med en nypa salt.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x