Speltips

Match/event
Mahut/Vasselin - Mies/Krawietz
Datum
19/04 - 2022
Matchstart
17:00
Spelbolag
Spel
Mahut/Vasselin
Odds
1.77
Rygga Spelet
Speltips tennis

Mahut / Roger Vasselin – Krawietz / Mies – 19/4

Speltips Tennis
Oskar Jörnevik
Publicerad: 19 april, 2022

Dags för tennis igen, det är ATP tävling i Barcelona under denna vecka. Jag har hittat ett intressant spel i dubbeltävlingens första omgång. Det är fransmännen Mahut/Roger Vasselin som möter tyskarna Krawietz/Mies. Det vankas bli ganska risigt väder under dagen, vilket kan göra att spelet kan bli en aning hackigt. Då är det fördel till ett visst par, häng med nedan för speltips och analys!

Spelar sällan ihop!

Mahut och Roger Vasselin är två spelare som nästan enbart spelar dubbel för tillfället. Det är två herrar som är och varit mycket framgångsrika på dubbelscenen. Mahut har varit rankad som nummer ett på dubbelrankingen men är i skrivande stund på en sjätte plats. Roger Vasselin har varit sexa som bäst men är just nu på en 45 e plats. Mahut och Vasselin har dock inte kamperat ihop sedan januari 2021, då gjorde man det riktigt framgångsrikt. Det är två spelare som känner varandra mycket bra utanför banan, vilket hjälper dem inne på banan.

Mahut har ett ganska dåligt år så här långt, titeln i Montpellier tidigare i år är det ända resultatet som är värt att nämnas. Mahut torskade förra veckan i Monte Carlo redan i första omgången, då med Hubert vid sin sida. Vasselin har ett riktigt bra resultat under året, det var finalen i Indian Wells. Mahut är en mycket sevärd spelare, bra teknik och en fruktansvärt bra volley. Vasselin är bra från baslinjen och har också en makalöst fin volley. Det är två killar som älskar att spela dubbel och de är riktigt bra tillsammans, när man väl spelar.

Svag form!

Andreas Mies och Kevin Krawietz är både födda i Tyskland och spelar tillsammans ofta. Krawietz är den skickligare spelaren och ligger på en 15 e plats på rankingen. Mies är nere på 39 e plats. Tyskarna har fem raka nederlag, vilket betyder att teamet har åkt ur första omgången i fem raka turneringar. Båda herrar har gräs som sitt favoritunderlag, dock kommer deras absolut största merit på grus, när man 2020 vann Franska öppna, där man endast förlorade ett set genom hela tävlingen.

Mies och Krawietz kompletterar varandra på ett mycket bra sätt. Mies har backhand som sitt favoritslag medan Krawietz har en forehand som håller hög klass. Tyskarna har stora problem förra veckan i Monte Carlo, då man förlorade i två raka set mot Korda/Fritz som inte alls spelar dubbel till vardags. Tyskarna är i dålig form, vilket också syns på resultaten. Båda herrarna ligger på ungefär 1.90 centimeter i längd, men har en ganska medioker serve.

Dagens speltips

Oddsen på fransmännen är bra här, mycket bra faktiskt. Mies/Krawietz har fem raka förluster och är inne i en mycket svag form. Dock har tyskarna vunnit franska öppna och kan spela mycket bra på grus. Mahut/Vasselin har ett större register inom sig, trots att man sällan spelar ihop så känner teamet varandra väl och spelar bra dubbel ihop. Betsson betalar ett bra procentenheter högre än resterande bolag, 1.77 på fransmännen är mycket bra. Ett kallt och småregnigt Barcelona passar fransmännen bättre, lycka till!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x