Speltips

Match/event
Malmö Redhawks - Rögle BK
Datum
25/11 - 2021
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
Malmö Ö2,5 ML
Odds
1,78
Rygga Spelet
Speltips SHL

Malmö – Rögle – torsdag 25/11

Ishockey SHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 november, 2021

Under torsdagskvällen väntar full omgång på SHL-menyn, där vi bland annat bjuds på två stekheta derby. Dels ska Växjö – Oskarshamn göra upp i VIDA Arena medan det spelas ett ännu hetare derby i Malmö Arena mellan hemmalaget Malmö och rivalen och topplaget Rögle. Vi riktar givetvis blickarna mot det sistnämnda rivalmötet.

Enorm offensiv potential

Malmö fortsätter sin kräftgång, trots sitt stjärnlag. Inför kvällens Skånederby ligger laget på en blygsam elfteplats med 24 inspelade poäng på 20 matcher. Det är samma poängnotering som tolvan, Brynäs.

Kvällens hemmalag har endast vunnit en av sina fem senaste matcher och har bara två ordinarie vinster på sina 14 (!) senaste fajter. Det är naturligtvis under all kritik. Trots det har majoriteten av matcherna varit bra, där man förtjänat betydligt fler poäng och segrat på kontot.

Lagets offensiv har varit okej, även om den lyst med sin frånvaro på slutet. Det finns en enorm potential i laget då man har mycket kvalitet i framför allt Carl Söderberg, Magnus Pääjärvi, Marcus Sylvegård, Fredrik Händemark, Lance Bouma och Westerholm-tvillingarna. Vore det inte på sin plats att det lossnar i aftonens derbymatch?

Från klarhet till klarhet

Rögle har sannerligen gått från klarhet till klarhet och är, tillsammans med Frölunda, överlägsna i tabelltoppen. I skrivande stund har laget spelat in 43 poäng på 17 matcher och ligger tvåa, tre poäng efter Frölunda. Det ska dock tilläggas att serieledaren spelat två matcher fler än Rögle.

Ängelholmklubben har en makalös svit på 19 (!) raka tävlingsmatcher med poäng, där 16 av matcherna slutat med vinst. På bortaplan har man tagit poäng i åtta raka matcher och då har laget ändå mött toppklubbar som Zürich, Skellefteå och Frölunda. Starka papper alltså.

Offensiven sprudlar och försvaret är stabilt. Det kan mycket väl bli en repris på fjolårets succésäsong.

Dagens speltips

Det kan anses gå emot mycket av statistiken och lagets formen, men i afton synas Malmö Ö2,5 ML till 1,78. Malmö är det klart sämre laget för tillfället, men samtidigt har man ett ofantligt starkt lag på pappret. Malmö är alltid med och tävlar om vinsten och om man inte kan steppa upp i ett hemmaderby mot självaste Rögle, inför närmare en fullsatt arena, är det något som inte står helt rätt till. Dessutom slår hemmalaget ur kraftigt underläge, vilket kan vara precis det laget behöver. De tidigare derbyfajterna har varit målsnåla, men känslan är att vi får se en ganska målrik tillställning i afton, där två lag kommer gå för samtliga poäng. Malmö gör åtminstone tre mål framåt!

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x