Speltips

Match/event
Manchester City - Dortmund
Datum
14/09 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Ö24.5 avslut i matchen
Odds
1,85
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Borussia Dortmund 14/9

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 13 september, 2022

Manchester City tar emot Borussia Dortmund i den andra omgången i Champions League. Man City som inte haft någon match i helgen då alla Premier League matcher sköts fram, medan detta blir Dortmund tredje match på en vecka. City såklart stora favoriter att vinna denna match efter att man körde över Sevilla på bortaplan. Intressant tillställning väntar!

Kommer från en tung förlust

Dortmund har börjat denna säsong helt okej med tanke på att man numera är utan sin stjärnforward, Erling Håland, som man dessutom kommer att möta imorgon. Man ersatte honom med Haller som tyvärr blev sjuk innan säsongen ens hann börja. Men sen så fick man in Modeste som skulle ersätta Haller, men det har inte riktigt börjat superbra för honom. Ett mål har han på sina sex spelade matcher och det syns att anfallsspelet inte är lika vasst med honom där uppe istället för Håland.

Men man vann sin första match i CL förra veckan med hela 3-0 mot Köpenhamn men förlorade sedan sin senaste match mot Leipzig i ligan med 3-0. Tungt att åka på stryk bara några dagar man ska ta sig an giganten Man City på bortaplan.

Ingen match i helgen för City

Som jag nämnde så spelade inget Premier League lag någon match i helgen då alla matcher blev inställda. Det innebär för Citys del att man fått en hel vecka på sig att förbereda sig för denna viktiga match. Man startade denna säsongs Champions League på bästa sätt med en 0-4 vinst mot Sevilla. Nu är det första hemmamatchen mot ett Dortmund som släppte in tre kassar i sin senaste match nu i helgen.

Håland ska dessutom möta sitt gamla lag och med tanke på hans form så är sannolikheten stor att det blir minst en kasse till för hans del. Viktig match för City då det kommer att vara dessa två lag som kommer att slåss om förstaplatsen, så nu med hemmaplan så är det tre poäng som gäller och inget annat. Men med tanke på hur bra man var mot Sevilla, och att man dessutom var lediga i helgen, så ser jag inte hur detta inte slutar i vinst för City.

Speltipset

Intressant match väntar, båda lagen vann sina öppningsmatcher med marginal. Dortmund som kommer till matchen med en tung förlust i bagaget ska nu ta sig an sin tuffaste motståndare så här långt in på säsongen. Två anfallsglada lag är det som ska mötas och det visade båda i sina öppningsmatcher. Speltipset blir över 24.5 avslut i matchen till 1,85 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x