Speltips

Match/event
Manchester City - Chelsea
Datum
08/05 - 2021
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
Över 2.0 mål
Odds
1.63
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Chelsea 8/5

Fotboll Premier League Speltips
Joakim
Publicerad: 5 maj, 2021

City höll undan utan problem mot PSG i veckan och är nu klara för klubbens första Champions League final. Ett par dagar senare, lördag, kan man också bli klara mästare i Premier League. Då står Chelsea för motståndet vilka i sin tur spelar för att sluta bland de fyra bästa i ligan. Trots spel i veckan för båda lagen tror jag vi kommer få se en underhållande och högkvalitativ match mellan två lag som fortfarande har mycket att spela för. Marknaden tror på en målsnål tillställning och det köper jag till viss del, men att vi orkar över två mål till runt 1.63 har jag stor tro på. Mitt spel blir således över 2.0 mål i matchen.

Seger för City och ligatiteln är säkrad

Tre poäng är vad som krävs för Manchester City för att de ska kunna titulera sig som mästare. Efter en utmärkt säsong ska det bara till en sista seger för att sätta punkt för ligasäsongen. Man har verkligen visat denna säsong vikten av att ha en bred trupp, inte minst i senaste matchen mot PSG där man hade en bänk beståendes av bland andra Sterling, Rodri, Agüero och Jesus. Således är tätt matchande inget större problem för Guardiola som kommer kunna mönstra ett slagkraftigt lag mot Chelsea på lördag.

Jag tror man vill avgöra denna ligasäsong så snabbt som möjligt för att kunna rikta fokus mot den kommande CL-finalen. Lägg därtill att man har revansch att utkräva mot lördagens motståndare efter förlusten i FA-cupen.

Chelsea har efter fyra obesegrade matcher i ligan skapat en liten lucka ner till lagen under topp 4. Skulle man däremot förlora mot City på lördag och exempelvis Liverpool vinner sina två kommande matcher så skiljer det endast ett poäng lagen mellan Chelsea och Liverpool. The Blues har därför en hel del som insats när man går in till lördagens kamp. Jag tror man får svårt med att lyckas hålla tätt mot Manchester City över 90 minuter och det betyder att man kommer behöva göra minst ett själva för att åtminstone få med sig en poäng.

Trots två defensivt starka lag tror jag vi kommer få se minst två mål i matchen. Ett mål för något utav lagen gör att det andra laget inte har mycket att förlora, Chelsea i jakten på topp 4 och City i jakten på ligatiteln. Får vi ett mål under första halvlek ser jag framför mig hur matchen öppnas upp och vi bjuds på en trevlig tillställning.

Speltips

Mitt spel på matchen blir över 2.0 mål till runt 1.63. Lycka till!

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x