Speltips

Match/event
Manchester City - Newcastle
Datum
04/03 - 2023
Matchstart
13:30
Spelbolag
Spel
1X, Man City Ö12.5 skott & får flest hörnor (3-vägshandicap 1-0)
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester City – Newcastle 4/3

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 2 mars, 2023

På lördagen har vi ett toppmöte i Premier League framför oss när tvåan Manchester City tar emot femman Newcastle på Etihad. Newcastle som halkat ner i tabellen då man spelat två färre matcher än Tottenham som gått om och upp på fjärdeplats. Man City fortsätter att jaga Arsenal och har i skrivande stund två poäng upp till serieledaren, men med en match mer spelad. Speltipset blir 1X, Man City över 12.5 skott och får flest hörnor (3-vägshandicap 1-0) till 1,72 hos Expekt.

Lika sist dessa möttes

Man City och Newcastle mötte varandra i början av säsongen redan i omgång tre där Newcastle var väldigt nära att ta tre poäng. Matchen slutade 3-3 efter att City tog igen ett 3-1 underläge i andra halvlek. Sen dess har det gått riktigt bra för båda lagen i ligaspelet då båda befinner sig i toppen. City har inte råd att tappa poäng denna gång om man vill komma ikapp Arsenal.

Newcastle bör inte räkna med tre pinnar i denna match men som sagt så har man ändå två matcher mindre spelade än bland annat Tottenham som ligger över en. Men inför denna match är formen inte lysande då man inte vunnit på fyra raka matcher och sist man vann i ligaspelet var mot Fulham i januari.

Två raka vinster för hemmalaget

Man City kommer till denna match i bättre form än vad gästerna gör då man vunnit sina två senaste matcher med 4-1 och 0-3. Dock mot ganska dåligt motstånd om man jämför med Newcastle men viktigt för självförtroendet efter att man inte hade vunnit på två raka innan det. 

Man City har några riktigt tuffa matcher kvar i ligaspelet vilket innebär att man inte har råd att tappa poäng i bland annat denna. Newcastle är ett riktigt starkt lag som man visat denna säsong men med hemmaborg så bör Man City lösa samtliga poäng.

Speltipset

Viktiga poäng på spel när Manchester City tar emot Newcastle på lördagen. 3-3 slutade det senaste mötet mellan lagen och denna gång så har Man City inte råd att tappa poäng. Spelet jag valt sitter i de fyra senaste inbördes mötena. Speltipset blir 1X, Man City över 12.5 skott och får flest hörnor (3-vägshandicap 1-0) till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x