Speltips

Match/event
Manchester United - Burnley
Datum
21/12 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Man United vinner & får flest hörnor
Odds
1,96
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester United – Burnley 21/12

Engelska ligacupen Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 20 december, 2022

Carabao Cup bjuder på matcher även på onsdagen då jag lägger fokus på Manchester United som tar emot Burnley hemma på Old Trafford. Det är den fjärde omgången i cupen och för Man Uniteds del så är det första tävlingsmatchen nu efter VM. Burnley har lirat två ligamatcher under VM då Championship drog igång förra veckan. Intressant möte väntar på Old Trafford!

Spelat två matcher under VM

De flesta ligorna har haft uppehåll nu under VM men det har främst varit de högsta ligorna i länderna. Championship drog igång för lite mer än en vecka sedan vilket betyder att Burnley har hunnit spela två stycken ligamatcher medan Man United inte spelat en tävlingsmatch sedan Premier League top uppehåll i mitten på November. Så för Burnleys del så är man så redo man bara kan vara att ta sig an ett lag från Premier League. 

Dock så är det till deras nackdel att man spelat nu i lördags vilket innebär att man inte ens fått en veckas vila mellan matcherna. Sen har Burnley inte den bredd Man United har på sin trupp så vill man ha chans att gå vidare så kommer man måsta ställa upp med sitt bästa lag, oavsett hur slitna dom är.

Ligamatch på tisdag

Manchester United har haft en hel del spelare borta under VM och man har dessutom två stycken som nått finalen. Så hur man kommer att ställa upp är väldigt oklart men jag skulle gissa på att Ten Hag kommer försöka snurra en hel del. Man vill ju dels att startspelarna ska spela nu inför att serien drar igång, men samtidigt inte slita alltför mycket på dom. Men kikar vi på startelvorna som Man United ställt upp med i deras två träningsmatcher man spelat så är det ett lag som ändå bör slå Burnley.

Har man dessutom med nån eller några av ordinarie startspelare med så bör detta gå vägen för Man United. Carabao Cup bör dessutom vara något man vill försöka vinna då man inte kan räkna med några andra troféer denna säsong. Med hemmaborg och förhoppningsvis en del spelare som kommit tillbaka från VM så löser United detta, men tror inte det blir en lätt match för dom.

Speltipset

Dessa lag har mötts ett flertal gånger och känner varandra väl, sist man möttes som var i februari detta år så slutade matchen 1-1. De två tidigare matcher innan den spelades båda på Old Trafford där Man United vann 3-1 i båda. Jag tror på ett liknande resultat även här då Man United är det bättre laget och med hemmaplan så bör man lösa detta, men felfritt blir det nog inte. Speltipset blir Man United vinner och får flest hörnor till 1,96 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x