Speltips

Match/event
Manchester United - Charlton Athletic
Datum
10/01 - 2023
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Båda lagen gör inte mål
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester United – Charlton Athletic 10/1

Engelska ligacupen Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 7 januari, 2023

Manchester United tar sig an Charlton Athletic i Carabao Cup med en plats i semifinalerna i potten. Det är en av fyra kvartsfinaler som ska spelas nästa vecka och vi kan konstatera att Man United fick det lättaste motståndet av de som är kvar. Charlton är enda laget som inte spelar i Premier League som är kvar vilket innebär att de andra matcherna kommer att vara betydligt tuffare. Speltipset till denna blir att båda lagen inte gör mål till 1,66 hos Expekt.

Självklara favoriter

Man United fick det lättaste motståndet i kvartsfinalen då man fick det enda laget som inte spelar i Premier League. Dessutom är det ett lag från League One vilket gör att det är ännu större klasskillnad mellan dessa lag och skulle United åka ut så kommer det att vara en stor besvikelse för dom. Man står såklart som stora favoriter till att vinna denna match och när man dessutom har hemmaborg så bör det inte vara något snack om saken.

Enda som kan förstöra för Man United är ifall att man verkligen underskattar Charlton och straffas på det sättet. Men det ska extremt mycket till då det dessutom är ett riktigt formstarkt Man United som kommer till denna kvartsfinal.

Slog ut Brighton

Charlton är som sagt enda laget från en lägre division kvar i Carabao Cup då det resterande lagen samtliga spelar i Premier League. Man kommer till denna match med en vinst i sin senaste ligamatch men man har en match idag mot Lincoln City som ska spelas. Så beroende på hur den slutar så kan man komma formstarkt till matchen mot United.

Charlton slog ut Brighton i deras senaste omgång i Carabao Cup på straffar efter att matchen slutade 0-0. Stark insats från deras sida men Man United är ett bättre lag än Brighton och nu spelar man dessutom på bortaplan vilket gör det hela betydligt svårare för League One laget.

Speltipset

Detta bör va en enkel match för hemmalaget då man tar sig an ett sämre lag i League One som är hela två divisioner under Man United. Charlton kanske överlever första halvlek om man ställer in sig på att försöka hålla tätt men jag tror att det kan rinna iväg så fort United får in första målet. Speltipset blir att båda lagen inte gör mål till 1,66 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x