Speltips

Match/event
Manchester United - Chelsea
Datum
28/04 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
X2 & Chelsea flest hörnor börjar 0-3
Odds
1,67
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester United – Chelsea 28/4

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 27 april, 2022

Manchester Uniteds hopp om Champions League spel nästa säsong släcktes av Arsenal i deras senaste match. Nu ligger man sex poäng bakom med en match mer spelad än Arsenal som då ligger på fjärdeplatsen. Men ett toppmöte är det oavsett och mycket annat än bara poäng står på spel här!

Kryss i tre raka inbördes 

Manchester United och Chelsea har historiskt sett gett oss riktigt händelserika och roliga matcher att kolla på. Men de tre senaste inbördes mötena har samtliga slutat oavgjorda och det har endast blivit två mål på dessa tre matcher. Inte så målrika och roliga matcher att titta på minst sagt. Men jag tror inte att det kommer att vara fallet denna gång. Man United har släppt in sju mål på deras två senaste matcher som också har varit mot två rivaler, Liverpool och Arsenal. Chelsea har samtidigt gjort fem mål på deras tre senaste matcher efter att man vann mot West Ham i sin senaste match med 1-0. 

Det är som sagt inte mycket Man United kan göra för att försöka sluta fyra denna säsong efter att man har tappat rejält med poäng på sistone. Som sagt är man hela sex poäng med en match mer spelad än Arsenal som ligger fyra just nu. Men vinner man mot Chelsea imorgon så kan allt hända, trots att chansen är liten.

Kan tappa sin tredjeplats

Chelsea har inte haft den säsong man hoppades på och var ganska tidigt ute ur titelracet i Premier League. Liverpool och Man City drog iväg därefter mitten på säsongen och har sen dess inte tappat många poäng medan Chelsea har gjort det. Man åkte dessutom ut ur Champions League mot Real Madrid vilket kanske inte var så väntat. Det enda man har kvar nu är en FA-cupfinal mot Liverpool där man har chans att iallafall vinna något denna säsong.

Men i värsta fall så kan man faktiskt hamna fyra i Premier League vilket inte skulle göra någon skillnad inför nästa säsong men det skulle inte vara bra för självförtroendet inför kommande säsong. Med tanke på hur länge man legat trea samt hur långt bak resterande lag har varit fram tills nu så skulle det vara en stor besvikelse att inte sluta trea denna säsong. I absolut värsta fall så kan man till och med sluta femma men då krävs det att man tappar rejält med poäng de sista sex omgångarna samt att både Arsenal och Tottenham i princip inte förlorar en enda match som är kvar.

Speltipset

Chelsea är det klart bättre laget inför denna match och Man United kommer som sagt med två raka förluster mot Arsenal och Liverpool där man åkte på stryk i båda. Jag väljer att ställa mig med Chelsea till denna match. Speltipset blir X2 och att Chelsea får flest hörnor när man börjar 0-3 till 1,67 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x