Speltips

Match/event
Manchester United - Newcastle
Datum
16/10 - 2022
Matchstart
15:00
Spelbolag
Spel
Ö25.5 avslut i matchen
Odds
1,72
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Manchester United – Newcastle United 16/10

Fotboll Premier League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 15 oktober, 2022

Intressant möte väntar på söndagen mellan Manchester United som tar emot Newcastle hemma på Old Trafford. Det är två formstarka lag som drabbas samman när Man United kommer till denna match med tre raka vinster och Newcastle som är obesegrade i deras fyra senaste. Viktiga poäng står på spel när båda har chans att ta sig upp på en fjärdeplats!

Studsat tillbaka efter överkörningen

Man United fick sig en tung start på oktober månad när man besökte grannen och rivalen, Man City. Man blev totalt överkörd och förlorade den matchen med 6-3, det såg inte ljust ut heller i matchen man hade efter det mot AC Omonia. Omonia tog ledning efter 34 minuter men Man United visade prov på mentalitet och vände tillslut matchen vilket var otroligt viktigt för deras del. Sen efter den matchen så har man två raka vinster till mot Everton och även ännu en vinst mot Omonia.

Bra form har man alltså inför denna tuffa match och det kommer att behövas. Man hamnade i underläge mot Everton förra helgen och man vill nog inte hamna i samma läge denna gång. Newcastle har varit bra denna säsong och kommer garanterat att ge Man United en tuff match.

Obesegrade i fyra raka

Newcastle har börjat bra denna säsong och har bara förlorat en enda match på de tio man har hunnit spel fram tills nu. Det var mot Liverpool där man hade en poäng länge in matchen men Liverpool lyckades trycka in ett vinnar mål i den 98:e matchminuten. Men det var enda förlusten man åkt på denna säsong och det säger en hel del att man hunnit möta Man City, som man kryssade mot. Det var en riktigt imponerande insats av dom och kan man komma upp till den nivån i denna match så finns det extremt goda chanser för tre poäng.

Man kommer till denna match som obesegrade i sina fyra senaste matcher varav de två senaste har varit stora vinster. 1-4 mot Fulham och 5-1 nu senast mot Brentford, imponerande siffror minst sagt. 

Speltipset

Newcastle har historiskt sett haft det ganska tufft mot Man United då man förlorat fyra av de fem senaste inbördes mötena. Det är dock ett väldigt annorlunda lag som dom har i dagsläget, och ett betydligt bättre sådant. I den senaste matchen man tog sig an United slutade den 1-1 och jag tror att vi kommer att få se en väldigt jämn match denna gång med. Speltipset blir över 25.5 avslut i matchen till 1,72 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x