Speltips

Match/event
Marocko - Portugal
Datum
10/12 - 2022
Matchstart
16:00
Spelbolag
Spel
U3.5 mål & Marocko Ö11.5 fouls
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Marocko – Portugal 10/12

Fotboll Fotbolls-VM Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 9 december, 2022

Marocko skrällde och slog ut Spanien efter en mycket disciplinerad insats av hela laget då dom i princip hade parkerad buss i hela 120 minuter. Men en bra taktik är ganska värdelös om den inte utförs på planen och det såg dom verkligen till att göra. Portugal stod också för en riktigt bra insats då dom vann mot Schweiz med hela 6-1 efter att Goncalo Ramos stod för mästerskapets första hattrick då han ersatte Cristiano. Mycket spännande kvartsfinal framför oss!

Svåra att få hål på

Marocko har verkligen imponerat detta VM och dom förtjänar all beröm dom får då dom stått för några riktigt fina insatser och inte minst den senaste mot Spanien. Man har det bästa försvaret så här långt in på turneringen då man endast släppt in ett enda mål som kom mot Kanada i gruppspelet. Man har alltså tre hållna nollor mot Belgien, Kroatien och Spanien. Det är inte många lag i världen som hade kunnat hålla nollan mot dessa lag i ett och samma mästerskap. 

Med det sagt så är man riktigt svåra att få hål på och det fick Spanien verkligen bevittna nu senast. Det var tydligt att Marockos bästa chans att gå vidare skulle vara på straffar och man ställde in sig på det och gjorde det precis vad man behövde göra. Spanien hade otroligt svårt att komma till lägen då Marocko försvarade lågt med samtliga spelare och gjorde det även väldigt bra. Jag tror inte att vi kommer få se samma matchbild nu mot Portugal då Marocko nog kommer att försöka äga mer boll då Portugal inte är lika bra som Spanien på att behålla bollen utan spelar lite mer rakt och snabba anfall.

Strålande insats mot Schweiz

Portugal stod på förhand som favoriter mot Schweiz och som jag nämnde i speltipset till den matchen så var Schweiz nog ganska slutkörda efter matchen mot Serbien. Det syntes att Schweiz inte var som vi sett dom hittills detta mästerskap då man stundtals såg helt borta ut. Portugal gjorde givetvis en riktigt bra match men jag tror inte att Schweiz hade släppt in sex kassar om man hade spelat mot Portugal i gruppen t.ex. 

Men jag ska absolut inte ta bort något från Portugal för man var helt överlägsen och med Cristiano Ronaldo på bänken så var det Goncalo Ramos som verkligen steppade upp. Tre mål blev det för hans del och det vore väldigt konstigt ifall att han inte startar mot Marocko på lördag. Portugal hade även denna gång möjlighet att rotera på spelare och vila vissa efter att man dödade matchen tidigt. 

Speltipset

Spännande kvartsfinal mellan Marocko och Portugal, vinnaren kommer att möta vinnaren av England och Frankrike i semifinal. Jag tror att vi kommer få se en jämn match men att Portugal tillslut kommer att få hål på Marocko som fick springa mycket och länge mot Spanien i sin åttondel. Speltipset blir under 3.5 mål och Marocko över 11.5 fouls till 1,68 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x