Speltips

Match/event
Marseille - Tottenham
Datum
01/11 - 2022
Matchstart
21:00
Spelbolag
Spel
Marseille Ö13.5 skott
Odds
1,90
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Marseille – Tottenham 1/11

Champions League Fotboll Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 1 november, 2022

Vi är framme vid sista omgången i Champions League gruppspelet och det är inte många matcher som spelar större roll då de flesta grupperna är avgjorda. Men i denna match mellan Marseille och Tottenham i grupp D så står allt på spel. Marseille som ligger sist i gruppen har bara två poäng upp till Tottenham som leder gruppen vilket innebär att samtliga fyra lag i denna grupp har chans att ta sig till slutspel och allt kommer att avgöras i denna sista omgång. Spännande förutsättningar inför matchen!

Vinst för Tottenham sist

Tottenham leder som sagt denna grupp men det är verkligen inte med marginal. Tottenham sitter på åtta poäng inför denna sista omgång och har bara två poäng ner till Marseille som ligger sist. Sporting och Eintracht sitter båda på sju poäng vardera vilket innebär att alla lag har då chans att ta sig vidare till slutspel. Riktigt spännande förutsättningar inför mötet då allt kommer att avgöras i denna omgång.

Inför matchen så har det gått riktigt dåligt för Tottenham på sistone vilket inte är positivt för deras del inför denna viktiga match. Man har på sina fyra senaste matcher bara vunnit en enda vilket var deras senaste match nu i helgen mot ett svagt Bournemouth. Dock så vann man mot Marseille när man sist mötte dom med 2-0 på hemmaplan. Dock så spelade Marseille med en man mindre i hela 45 minuter så vem vet hur matchen hade slutat om Mbemba inte blev utvisad. Men nu kan man definitivt vänta sig en riktigt tuff match då Marseille inte har något att förlora.

Pressen ligger på Tottenham

Marseille har som sagt sex poäng och ligger inför mötet sist i gruppen men man har fortfarande chans att gå vidare. Det innebär att man egentligen inte har något att förlora och egentligen bara allt att vinna. Eftersom att man redan ligger sist så är pressen givetvis på Tottenham som inför mötet leder gruppen men kan i värsta fall halka ner och missa slutspelet. Vid en vinst för Marseille så garanterar man att gå vidare vilket innebär att det förmodligen är det man kommer att gå för.

På hemmaborgen är Marseille starka där man bland annat slog Sporting med hela 4-1. Dock så kommer man till denna match i dålig form med tre förluster och ett kryss på sina fyra senaste matcher. Sist man vann var på bortaplan mot Sporting den 12:e oktober, så det var ett tag sen man vann och det hade passat bra med en vinst nu kan man lugnt säga.

Speltipset

Mycket på spel i denna match där Marseille måste vinna för att ta sig vidare till slutspel. Jag tror att vi kommer att få se ett hett möte med mycket känslor precis som senast dessa två möttes. Marseille måste som sagt gå för vinst och man behöver inte hålla igen på något i denna match utan det är full gas framåt som gäller. Speltipset blir Marseille över 13.5 skott till 1,90 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x