Speltips

Match/event
Dallas Mavericks - Golden State Warriors
Datum
25/05 - 2022
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Steph Curry U34.5 poäng, Poole Ö9.5 & Green Ö4.5 poäng
Odds
1,64
Rygga Spelet
Speltips Basket

Mavericks – Warriors 25/5

Basket NBA Speltips

Allt kan avgöras i denna match efter att Warriors vann tredje matchen och har nu en 3-0 ledning i matcher inför denna. Det betyder att Mavs inte har något att förlora och kan gå ut och ge allt för att försöka överleva och ta denna matchserie till en femte match. Sannolikheten är nära noll att man går vidare till en final men Mavs kommer iallafall vilja göra en bra match framför fansen på hemmaplan. Måstematch för Mavs!

Dominanta Warriors

Golden State Warriors har varit favoriter att vinna NBA sen slutspelet började då man direkt visade den kvalité man egentligen besitter. Under ordinarie säsong så slutade man trea i Western Conference efter både Suns och Grizzlies. Men i slutspelet så slog man ut Grizzlies i den andra omgången och var betydligt bättre. Efter den matchserien så stod man som favorit att vinna NBA och nu står man som ännu större favoriter vilket inte är så konstigt då man leder med 3-0 i matcher.

Steph Curry har varit extremt bra men även resterande spelare i Warriors har steppat upp sitt game och man ser verkligen att dom flyter fram. Men det handlar mest om Steph Curry som dessutom står som favorit att vinna Finals MVP vilket han nog kommer att vinna. Nu har dom chans att avsluta denna matchserie och ta sig till ännu en final.

Allt eller inget för Mavs

Mavericks har redan imponerat på alla denna säsong då man tagit sig så här långt vilket inte var förväntat. Man slog ut ettan Suns vilket var en stor upset men man förtjänade det absolut. Nu har man stött på ett bättre slutspelslag vilket man verkligen fått känna på då man förlorat samtliga tre matcher mot Warriors. Man stod dock som favoriter att vinna den senaste matchen som då var på hemmaplan dessutom.

Nu har man en till på hemmaplan inför en eventuell game 5 på bortaplan men då gäller det för Mavs att vinna denna först. Jag tror man har stor chans att vinna här då Warriors troligen kommer att vila några av startspelarna lite mer nu än vad man gjorde i senaste matchen. Eftersom att Warriors är så pass säkra att man ändå kommer att vinna på hemmaplan i game 5 så finns det chans för Mavs att ta en vinst här. Dessutom så kommer Mavs vara ganska avslappnade och inte ha någon press på sig vilket definitivt kan vara i deras fördel.

Speltipset

Måstematch för Mavs om man vill ta denna matchserie till en game 5. Man var nära sist men det räckte inte riktigt hela vägen men nu får man en till chans att ta en vinst på hemmaplan. Speltipset blir Steph Curry gör under 34.5 poäng, Jordan Poole över 9.5 och Draymond Green över 4.5 till 1,64 hos Bet365.

Bet365
100% upp till 1250 kr
  • Bra Kampanjer
  • Grymma Odds
  • Betting & Casino
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller, Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bet365
Lanserat:
mars, 2001
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
50:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
Bet365 är ett av de mest välkända och största spelbolagen i världen. Plattformen är utvecklad av Denise Coates och hon är också majoritetsägare med 50.1% ägandeskap. Spelbolaget lanserades 2001 och har sedan dess varit en av de ledande bettingplattformerna i världen.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1250 kr
Omsättningskrav: 1x