Speltips

Match/event
Conor McGregor - Dustin Poirier
Datum
11/07 - 2021
Matchstart
03:00
Spelbolag
Spel
Flertal
Odds
3.00 - 6.25
Rygga Spelet
McGregor

McGregor vs Poirier 3 – UFC 264

MMA Speltips
Joakim
Publicerad: 9 juli, 2021

Nu är det äntligen dags för den tredje matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier. Det står just nu 1-1 i matcher. Första matchen avgjordes redan 2014 när McGregor stod som segrare. Den andra matchen gick av stapeln i Januari i år och då var det Poirier som gick segrande ur matchen. 

McGregor ute efter revansch

McGregor kändes näst intill oslagbar under en period och många var väldigt taggade på matchen mellan honom och Khabib Nurmagomedov. Succén uteblev för McGregor och han blev totalt överkörd. Hans återkomst kom 2 år senare när han mötte Donald Cerrone, en match som han förväntades vinna och även vann redan efter 40 sekunder in i den första ronden. En sak är säker, han känns inte lika överlägsen längre och många tror han har tappat det där extra han hade tidigare. 

En motiverad McGregor är en farlig McGregor

McGregor själv har ofta ursäkter när han förlorar. Motivationsproblem, personliga problem, problem att gå ner i vikt och olika former av skador. Om det är sanningen eller inte tänker jag inte sia om men en sak som är säker är att McGregor är en väldigt, väldigt högklassig fighter. Med boxning som sin starkaste gren men även bra nedtagningsförsvar som är väldigt viktigt för att han ska kunna utnyttja sin boxning. 

Dustin Poirier blir bara bättre och bättre 

En fighter som går från klarhet till klarhet är Dustin Poirier. Han har alltid varit väldigt duktig men har utvecklats något enormt de senaste åren. Han har vuxit både som människa och som MMA-utövare. I den förra matchen mot McGregor såg han väldigt lugn och tekniskt skarp ut. Han blev träffad ett par gånger och matchen var jämnare än vad många minns det som. I slutändan så vann han trots allt matchen väldigt övertygande. Kan han överleva de första två ronderna så tror jag att hans otroliga uthållighet kommer att vinna honom matchen. Det känns väldigt öppet men Poirier ska nog ses som favorit. 

Dagens speltips

Jag tror att McGregor kommer att gå ut för att avsluta ganska snabbt, vanligtvis kommer in i första ronden för att känna lite på varandra. Att McGregor kommer att vinna de två första ronderna känns logiskt, när han är fräsch och skarp. 

  • McGregor att vinna rond 1 och 2 till oddset 3.00 
  • Att matchen avslutas via TKO, KO eller DQ i tredje ronden till oddset 6.25
Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x