Speltips

Match/event
Melodifestivalen - deltävling 1
Datum
05/02 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Theoz till final
Odds
2,50
Rygga Spelet
melodifestivalen odds-logo-

Melodifestivalen – deltävling 1

Melodifestivalen Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 5 februari, 2022

Så var äntligen den svenska musikfesten, Melodifestivalen, här igen. Det är väl det bästa vårtecknet vi kan få i vårt avlånga land. Deltävling 1 går av stapeln under lördagskvällen och är en av totalt fyra. Därefter vankas det semifinal innan den stora finalen brakar loss lördagen den 12 mars.

Härlig mix

Lördagens första deltävling bjuder på en salig blandning av artister. Stora namn som Robin Bengtsson och Shirley Clamp kommer synas i TV-rutan likaså yngre förmågor som Theoz och Malou Pryz. Övriga kvällens deltagare är Omar Rudberg, Cornelia Jakobs och Danne Stråhed, som långt ifrån är orutinerade.

Given vinnare

Robin Bengtsson kommer ställa upp med låten ”Innocent Love” och är närmast självklar som en av kvällens två finalister. Tidigare har Robin medverkat i Melodifestivalen tre gånger och gått till final vid samtliga tillfällen. 2017 vann han dessutom den svenska finalen och hamnade på en mycket hedervärd femteplats i Eurovison Song Contest. Att Robin tar sig till final står i 1,25.

Öppen kring andraplatsen

Gällande andraplatsen är det definitivt mer öppet och lär framför allt stå mellan tre deltagare: Malou Prytz, Theoz och Omar Rudberg. Hos Betsson står samtliga tre i 2,50 gånger pengarna gällande finalavancemang.

Känslan är att Theoz drar det längsta strået. Ungtuppen är ny i sammanhanget och kommer in som en ”frisk fläkt”. Han må vara debutant, men långt ifrån nybörjare när det kommer till sång. Under många år har han varit framgångsrik på olika sociala medier och har en enorm fanbase bland de yngre tittarna. Vidare kommer han säkerligen charma många äldre och få flera nya beundrare.

Skulle Theoz bli tvåa lär Malou Prytz och Omar Rudberg sluta trea och fyra. Åtminstone kan trion mer eller mindre vara säkra på fortsatt tävlande i Melodifestivalen. Allt annat vore en stor skräll. Övriga deltagare är ”för långt” efter.

Ni hittar flera fina Melodifestivalodds hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x