Speltips

Match/event
Melodifestivalen - deltävling 2
Datum
12/02 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Niello & Lisa Ajax till final
Odds
2,50
Rygga Spelet
melodifestivalen odds-logo-

Melodifestivalen – deltävling 2

Melodifestivalen Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 12 februari, 2022

Återigen lördag och det är dags för deltävling 2 i Melodifestivalen. I deltävling 1 gick Cornelia Jakobs och Robin Bengtsson till final medan THEOZ och Danne Stråhed gick till semifinal. I kväll är det dags för ett nytt startfält och kanske blir det nya skrällar?

Deltävling 2 – tävlande:

Liamoo – Bluffin
Niello & Lisa Ajax – Tror du att jag bryr mig
Samira Manners – I Want To Be Loved
Alvaro Estrella – Sauve
Browsing Collection – Face In The Crowd
John Lundvik – Änglavakt
Tone Sekelius – My Way

Storfavorit

Precis som i deltävling 1 har vi ett par storfavoriter i kvällen startfält. LIAMOO, som bland annat vunnit Idol, står i 1,30. Liam, som han heter, har tävlat i Melodifestivalen två gånger tidigare. 2018 blev han sexa och 2019 trea, tillsammans med Hanna Ferm. LIAMOO är populär och en begåvad sångare. Det skall bli en direktplats till final och kanske kan han gå hela vägen?

Även John Lundvik nämns som en förhandsfavorit och står i 1,80 gånger pengarna för att ta klivet direkt till en final. Lundvik är rutinerad och vann Melodifestivalen 2019 med låten ”Too Late For Love”. Väl i Eurovision Song Contest hamnade han på en finfin femteplats. I år kommer han tävla med en svensk låt och vi får se vad tittarna tycker om det.

Bubblare

Den, på förhand, största utmanaren till den ovannämnda duon är Niello och Lisa Ajax med sin låt ”Tror du att jag bryr mig”. Niello är i grunden en rapartist och har många fans inom genren. Lisa Ajax var framgångsrik i Idol och är numera en rutinerad Melodifestivalsdeltagare. Kanske kan duon, med sina olika fanbase, skrälla och ta sig direkt till final? Det är absolut ingen omöjlighet och känns som ett bra och roligt spel att följa.

Ni hittar flera fina Melodifestivalsodds hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x