Speltips

Match/event
Melodifestivalen - Deltävling 3
Datum
19/02 - 2022
Matchstart
20:00
Spelbolag
Spel
Lancelot till final
Odds
1,60
Rygga Spelet
melodifestivalen odds-logo-

Melodifestivalen – Deltävling 3

Melodifestivalen Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 19 februari, 2022

Återigen lördag och återigen Melodifestivalen, där ett gäng profiler skall ut på scenen för att försöka sjunga sig hela vägen till finalen.

Folkkär debutant favorit

I deltävling tre dyker det upp många nya profiler, där folkkäre Anders Bagge sticker ut från mängden. Anders, som är känd som en av Idols jurymedlemmar, har aldrig tidigare medverkat i Melodifestivalen som artist. Meritlistan är dock lång och Anders har bland annat arbetat med musikgiganter som Jennifer Lopez, Celine Dion och Madonna. Vidare är Bagge en gigantisk favorit att ta sig till final och sannolikheten till den bedriften minskar inte med hans medryckande låt ”Bigger than the Universe”.

En annan, på förhand, favorit är nytillskottet Lancelot Hedman, som är son till den förre fotbollsmålvakten, Magnus Hedman. 21-åringen debuterade som artist under 2021 och ställer alltså upp i sin första Melodifestivalstävling redan året därpå. Talangen har en mycket fin röst och stor fanbase, vilket brukar räcka långt i dessa sammanhang. Att Lancelot går direkt till final finns till godkända 1,60 hos Betsson.

Troligen ingen finalskräll

Den ovannämnda duon lär troligtvis lägga beslag på de två direktplatserna till final, trots att det finns många andra bra och rutinerade bidrag i kvällens deltävling. Deltävling 3:s övriga fem artister är Faith Kakembo, Cazzi Opeia, Lisa Miskovsky, Linda Bengtzing och Tribe Friday. Den som kanske har störst potential till att ta sig till final här är nog Faith Kakembo med sin låt ”Freedom”. Att Kakembo går direkt till final finns till 4,00 gånger pengarna hos Betsson.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x