Speltips

Match/event
MODO - Björklöven - 17/4
Datum
17/04 - 2022
Matchstart
18:30
Spelbolag
Spel
MODO FT
Odds
1,98
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

MODO – Björklöven – 17/4

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 17 april, 2022

Vilken matchserie vi får mellan MODO – Björklöven. Efter fyra bataljer är ställningen 2-2 efter att de båda lagen snott en varsin bortafajt. I kväll är det dags för den oerhört viktiga Game 5. Frågan är vilket lag som skaffar sig matchboll?

Uddamål på uddamål

Snacka om att semifinalserien mellan MODO – Björklöven bjuder på dramatik. Efter fyra fajter är ställningen 2-2 i matcher inför viktiga Game 5. MODO vann med tämligen klara 4-1 i Game 1, därefter har det varit ideell uddamålsmatcher. Björklöven vann Game 2 med 2-1 efter förlängning och Game 3 på hemmaplan med 3-2. I Game 4 var det MODO som drog det längsta strået och segrade med 3-2.

MODO kopplade greppet i det senaste mötet lagen emellan och ledde med 2-0 i början av den tredje perioden. ”Löven” reducerade dock omgående och kvitterade med mindre än två minuter kvar. Men det segerjublet blev knappast långvarigt. Endast 13 (!) sekunder senare skickade Filip Sveningsson in 3-2, vilket också blev det matchvinnande målet.

Luktar Game 7

Den här semifinalserien kan mycket väl gå till sju matcher. Lagen är så pass jämna. Hemmaplansfördelen väger oerhört tungt, med tanke på hur bra de båda lagen är på hemmais. MODO är fullständigt formidabla då man vunnit 22 av sina 25 senaste hemmamatcher. Det skall även tilläggas att samtliga tre nederlag först kommit efter förlängning/straffar. Det är sanslöst.

Björklöven är bra på bortaplan och har vunnit sex av sina sju senaste matcher på resande skridsko. Innan den fina trenden föll man dock i fem av sex matcher på resande skridsko. Vidare brukar Umeålaget ha det förhållandevis tufft borta mot MODO. Faktum är att man endast vunnit en av sina fyra senaste matcher i Hägglunds Arena och den vinstmatchen kom i Game 2 då man vann först efter övertid.

Kvällens speltips

MODO FT – finns bland annat till 1,98 hos Expekt.

Det kommer säkerligen bli en tajt och jämn tillställningen, men med tanke på MODO:s otroliga fina hemmaform är känslan att man återigen drar det längsta strået. Inte minst med tanke på att man förlorade sin senaste hemmafajt mot Björklöven. Det ”finns inte” att Örnsköldsvikslaget förlorar två raka bataljer i Hägglunds Arena. MODO har en ovärderlig spets, som behöver kliva fram i afton.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juli, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x