Speltips

Match/event
MoDo - Vita Hästen - 25/1
Datum
25/01 - 2023
Matchstart
19:00
Spelbolag
Spel
MoDo -1,5
Odds
1,77
Rygga Spelet
hockeyallsvenskan

MoDo – Vita Hästen – 25/1

Ishockey Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 25 januari, 2023

Ett par dagar har gått sedan vårt senast spel på Boston -1,5, som rättades grönt. Under onsdagskvällen stundar sex matcher från HockeyAllsvenskan. Bland annat möter suveräna MoDo bottenlaget, Vita Hästen. Vi synar den, vettja.

Ångar på

Trots att MoDo blivit lite ”mänskliga” under de senaste veckorna leder man alltjämt HockeyAllsvenskan med sina 80 poäng på kontot. Hela tio (!) pinnar före tvåan Björklöven, som dessutom spelat två matcher fler än serieledaren.

MoDo kommer från ett dubbelmöte mot storsatsande Djurgården. I Örnsköldsvik vann hemmalaget med 6-3 medan det blev en 0-3-förlust i huvudstaden. MoDo har nu vunnit två av sina tre senaste matcher eller 3/5 senaste om så önskas. Formen är således okej.

På hemmais har serieledaren varit fenomenala under säsongen. Man har nämligen spelat in 43 poäng på 17 matcher, vilket är oerhört starkt. Laget har vunnit tio av sina elva senaste hemmamatcher och endast förlorat en fajt efter ordinarie speltid på sina 21 (!) senaste holmgångar i Hägglunds Arena.

Sval form

Som vanligt finns Vita Hästen i botten av tabellen. Inför kvällens fajt ligger man näst sist med sina 41 poäng på 35 matcher. Laget, som alltså ligger på en negativ kvalplats, har bara tre poäng upp till säker mark och är endast fyra poäng ifrån den tionde- och sista slutspelsplatsen. Än är det inte kört.

Något som talar emot Norrköpingslaget är deras usla form. Laget har inte vunnit en enda av sina sju senaste bataljer. Dock har man tagit poäng i fyra av dessa, men i tre av fajterna har det varit mot bottenkollegor.

Lagets bortaspel då? De är närmast obefintligt. Vita Hästen är nämligen det laget som spelat in minst poäng på resande skridsko i HockeyAllsvenskan. För att vara exakt blygsamma elva pinnar på 18 matcher. Bottenlaget har blott vunnit en av sina 15 (!) senaste bortamatcher. Såklart ett otroligt dåligt facit.

Dagens speltips

MoDo -1,5 synas. Spelet finns bland annat hos Expekt till 1,77. Insats: 3 units.

Toppen möter botten. Att MoDo, som spelat in dubbelt så många poäng som Vita Hästen, är favorit råder det ingen tvekan om. Trots det får vi hela 1,77 på MoDo -1,5, vilket bara måste synas. Ett, enligt mig, alldeles för högt odds. MoDo är seriens bästa hemmalag medan Vita Hästen är seriens sämsta bortalag. MoDo har vunnit tio av sina elva senaste hemmamatcher medan kvällens gästande lag förlorat 14/15 senaste på resande skridsko. Lägg därtill att MoDo vunnit sju raka inbördes möten samt fyra raka i Hägglunds Arena. I tre av de matcherna har man dessutom vunnit med stora siffror (3-0, 4-0 och 6-1). Det här tar MoDo alla dagar i veckan och förmodligen med hyfsat stora siffror.

Allt gott och lycka till!

/Timmy

Spreadsheet: Ishockey – säsongen 2022/23

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x