Speltips

Match/event
Nattens NHL - fredag 15/10
Datum
16/10 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nattens omgång
Odds
1,68-2,50
Rygga Spelet
Speltips NHL

Nattens NHL – fredag 15/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 15 oktober, 2021

Ny natt och nya matcher väntar. Lyckas Anaheim ta andra raka segern?

New Jersey – Chicago 01:00

New Jerseys första match för säsongen medan det är Chicagos andra. Blackhawks föll i premiären mot Colorado med 2-4. Devils avslutade försäsongen med att vinna fyra av sina fem sista matcher. New Jersey ser intressanta ut i år. Öppnat dom säsongen med en vinst direkt?

Philadelphia – Vancouver 01:00

Vancouver föll borta i premiären mot Edmonton med 2-3 efter straffar. För Philadelphias del är det säsongens första match. Flyers avslutade försäsongen med två raka nederlag. Här hemma ska man dock ses med fin chans till vinst mot Canucks. ”Philly” har vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher mot ”Nucks”.

Anaheim – Minnesota 04:00

Anaheim vann sin premiärmatch med klara 4-1 mot Winnipeg. Minnesota gör sin säsongsdebut i och med mötet borta mot Anaheim. Wild ska vara det bättre laget, men Ducks kommer kunna ta många segrar på hemmais i vinter. Här är hemmalaget stora underdogs, vilket bör utnyttjas.

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x