Speltips

Match/event
Nattens NHL - söndag 17/10
Datum
17/10 - 2021
Matchstart
23:00
Spelbolag
Spel
Ottawa ML
Odds
2,20
Rygga Spelet
Speltips NHL

Nattens NHL – söndag 17/10

Ishockey NHL Speltips
Timmy Renud
Publicerad: 17 oktober, 2021

I natt dominerade Connor McDavid isen i Edmontons 5-2-seger mot Calgary via ett hattrick. Superstjärnan har således öppnat årets säsong alldeles lysande. Efter att den förra NHL-omgången innehöll 14 (!) matcher väntar det endast en fajt under söndagen.

Ottawa – Dallas 23:00

Såväl Ottawa som Dallas har inlett årets säsong med en vinst och en förlust. Komiskt nog vann båda sin premiärmatch med uddamålet 3-2 för att sedan förlora med 1-3 i matchen efter. Ottawa fick se sig besegrade av Toronto medan Dallas föll mot Boston. Stars har definitivt ett bättre lag än Senators och ska också vara favorit här, trots att man bland annat saknar John Klingberg. Dock brukar Ottawa trivas bra hemma mot Dallas, vilket fyra raka hemmavinster vittnar om. Varför inte en femte också?

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x