Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Philadephia 76ers
Datum
18/02 - 2022
Matchstart
01:30
Spelbolag
Spel
Giannis Antetokounmpo Ö5.5 assist
Odds
1,68
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – 76ers 18/2

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 17 februari, 2022

Sista omgången innan All-Star weekend i NBA. Det är ett toppmöte i east då Bucks ska ta emot 76ers. Det är Giannis mot Joel Embiid som dessutom ska möta varandra under All-Star helgen. Bucks som befinner sig på en tredjeplats och 76ers två platser under med två färre vinster än Bucks. Intressant möte natten till fredag.

Tungt förlust i senaste matchen för 76ers

Joel Embiid och hans 76ers åkte på stryk i sin senaste match mot Boston Celtics. Man förlorade med hela 48 poäng och var inte ens nära på att vinna en enda quarter. Nu ska man åka på en tuff bortamatch mot Giannis och hans Milwaukee Bucks. 76ers ligger än så länge ganska bra till men med tanke på hur tajt det är bland topp sex i east så gäller det att vinna dessa toppmöten. Man har Celtics som är hack i häl bakom sig med bara .029 sämre rekord än ens egna .596. 

Vinner man mot Bucks så kommer man komma upp på samma vinstprocent och exakt samma rekord som Cavs, vilket är 35-23. Då kommer man bara vara en vinst ifrån att hamna på samma vinstprocent som Bucks. Så en viktig match är detta för Joel Embiid och hans 76ers efter en riktigt dålig insats i deras senaste match. Får se om dom kan vända på det inatt.

Giannis och Bucks jagar förstaplatsen

Förra årets NBA-mästare, Milwaukee Bucks, vill såklart jaga ännu en titel iår också. Man har inte varit lika dominanta som förra året, kanske mest på grund av en oregelbundenhet i truppen med mycket skador och sjukdomar som nästan alla lag i NBA drabbats av. Förra året så slutade man på tredje plats i east inför slutspelet vilket är den plats man befinner sig på just nu. Men iår har man goda chanser att försöka knipa åt sig förstaplatsen då bland annat Brooklyn Nets som var och fortfarande är favoriter, inte riktigt fått det att funka. Trots att det är en hel den matcher kvar så är det inget snack om saken att Bucks kommer vara med och slåss om förstaplatsen.

Bucks kommer till denna match med en vinst mot Pacers men är 6-4 i sina 10 senaste matcher vilket inte är så bra som dom kanske velat. Man kommer iallafall till matchen med bättre självförtroende än 76ers vilket man ska kunna dra nytta av. Bucks vann även den senaste matchen mellan lagen och spelar dessutom på hemmaplan. Mycket som tyder på att det blir vinst för Bucks inatt.

Nattens speltips

Intressant toppmatch inatt då Bucks tar sig an 76ers. Två storlag mot varandra och två storspelare i Giannis och Embiid som ska göra upp om en viktig vinst innan det blir All-Star weekend. Bucks står som favoriter och det kan jag hålla med om, jag tror inte att 76ers kommer kunna vända på insatsen dom gjorde i sin senaste match. Om Bucks ska vinna krävs det en bra prestation av ingen annan än Giannis Antetokounmpo. Mitt speltips blir att Giannis får över 5,5 assist till oddset 1,68 hos Unibet.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x