Speltips

Match/event
Milwaukee Bucks - Miami Heat
Datum
03/03 - 2022
Matchstart
02:00
Spelbolag
Spel
Heat +7.5
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips Basket

Bucks – Heat 3/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 2 mars, 2022

Toppmöte i NBA då Bucks tar emot Heat, det är ettan mot fyran alltså i Eastern Conference och mycket står på spel. Bucks jagar en andra rak vinst medan Heat kommer till matchen med riktigt god form efter fyra raka vinster. Bucks som har både Cavs och Celtics jagandes bakom sig måste fortsätta vinna för att hålla sig stadigt på topp fyra. Heat sitter hyfsat säkert just nu iallafall med Bulls som har två färre vinster samt två fler förluster så en bit bort är dom i nuläget.

Riktigt heta just nu

Miami Heat ligger etta i Eastern Conference av en anledning. Dom har varit riktigt bra över hela säsongen och har en bred och stark trupp med framförallt bra spelare som kommer in från bänken. Då pratar jag specifikt om Tyler Herro som garanterat kommer att vinna årets 6th man (årets avbytare). Han tillsammans med speciellt Butler och Adebayo har varit riktigt bra under hela säsongen än så länge. Så det är ingen slump att man har vunnit nio av sina tio senaste matcher inför detta toppmöte mot Bucks. 

Heat kommer till matchen med en vinst mot laget som ligger under dom i tabellen, Bulls. En viktig vinst för Heat då man visade att man ska ha förstaplatsen. Nu får man ännu ett tufft toppmöte direkt och efter denna så har man både Nets och 76ers som väntar. Så en tuff vecka som Heat har framför sig men med deras kvalité så ska det inte vara några större problem.

Lite ojämna i nuläget

Bucks kommer till denna tuffa match mot nummer ett i east med bara två vinster på sina fem senaste matcher. Giannis och hans Bucks har varit lite ojämna på sistone och det är inget man vill vara inför ett toppmöte mot Heat. Man har dessutom både Bulls och Suns man ska möta inom de kommande dagarna så Bucks behöver verkligen prestera bra dessa matcher för att få med sig vinster.

Bucks har förlorat båda mötena mot Heat denna säsong men står ändå som favoriter inför denna match, mycket beroende på att man har hemmaplan. Men frågan är om dom inte står som lite för stora favoriter. Att det kommer bli jämnt är inget snack om saken men Bucks har varit lite för ojämna på sistone för att kunna garantera en bra prestation mot bästa laget i east just nu.

Nattens speltips

Intressant toppmöte i east. Två lag som behöver en vinst inför några kommande tuffa matcher för båda lagen. Jag väljer att spela på Heat med handicap då jag tror Bucks såklart har en chans att vinna men att Heat borde klara sig med +7.5 handicap ifall de skulle förlora. Speltipset blir alltså Heat +7.5 till oddset 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
april, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x