Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks
Datum
02/03 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Mavericks -2.5
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers – Mavericks 2/3

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 1 mars, 2022

Los Angeles Lakers tar emot Dallas Mavericks på natten till onsdag. Lakers som verkligen behöver en vinst nu efter två raka förluster och bara en vinst på sina sex senaste matcher. Men tyvärr för Lakers del så är Mavericks i fin form just nu med Luka Doncic som inte verkar kunna göra en dålig match. Intressant match och extremt viktig för Lakers del.

Mavericks jagar topp fyra

Dallas Mavericks ligger på en 5:e plats just nu i Western Conference med samma facit som Denver Nuggets som man har just under sig. Man har inte säkrat en slutspelsplats än men fortsätter man som man gjort så sistone så kommer man troligen att sluta topp sex. I nuläget så är det Utah Jazz som man försöker gå om och ta över fjärdeplatsen. Det är en bit dit då Jazz sitter på ett 38-22 facit och Mavericks på 36-25 men så länge Mavericks gör sitt och fortsätter att vinna så är chansen stor att Jazz tappar sin fjärdeplats.

Dallas Mavericks kommer till denna match med en vinst mot Warriors i sin senaste match vilket var mycket starkt gjort. I övrigt så har man sju vinster på sina nio senaste matcher och är med andra ord i riktigt bra form. Luka Doncic är det som leder Mavericks framåt med sina riktigt bra prestationer match efter match. Han kommer vara avgörande för Mavericks för att få med sig en vinst från Los Angeles.

Verkar inte vända formen inom snar framtid

Los Angeles Lakers fortsätter att göra dåliga prestationer och förlora viktiga matcher. Man ligger fortfarande på 9:e plats men Pelicans börjar sakta men säkert att knappa in på Lakers. Speciellt efter att Pelicans vann mot Lakers i den senaste matchen med över 20 poäng, riktig besvikelse för LeBron och hans Lakers. Man kommer till matchen med två raka förluster mot lag som man slåss med om play-off platserna vilket visar att Lakers inte verkar vara där dom vill vara både mentalt och prestationsmässigt. 

Bara tre vinster på sina sju senaste matcher och det är inte mycket som tyder på att Lakers kommer kunna vända på den dåliga formen inom snar framtid. Lakers kommer att bli utan Anthony Davis igen då han troligen kommer vara borta 4-5 veckor. Riktigt surt för Lakers del då denna kommande period kommer vara extremt viktig för Lakers om man vill ta sig till slutspelet. 

Nattens speltips

Mavericks står som favoriter med all rätt, ett oklart Lakers som inte verkar kunna vända på sin dåliga form. Jag ställer mig med Mavericks inför denna match trots bortaplan, speltipset blir Mavericks -2.5 till oddset 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
juni, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x