Speltips

Match/event
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers
Datum
26/02 - 2022
Matchstart
04:00
Spelbolag
Spel
Clippers +5.5
Odds
1,66
Rygga Spelet
Speltips Basket

Lakers vs Clippers 26/2

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 februari, 2022

NBA är igång igen efter All-Star helgen och på natten till lördag har vi ett intressant Los Angeles-derby som kommer ta plats på Crypto.com arena. Det är Clippers mot Lakers, två ganska formsvaga lag men efter en del ledighet så förväntar jag mig en fartfylld match. Intressant möte!

Clippers har vunnit båda mötena mot Lakers denna säsong

De två lagen från Los Angeles slåss båda om att sluta på så höga play-off platser som möjligt just nu. Det ser tufft ut för båda lagen att sluta på någon av topp sex platserna men det finns fortfarande chans. Men i nuläget gäller det att hålla sig kvar på play-off platserna och inte halka ner ännu mer. Clippers har just nu 8:e platsen med Lakers just under sig på den 7:e platsen. Det skiljer tre vinster mellan lagen då Clippers sitter på ett 30-31 facit och Lakers 27-31. Mycket viktig match med andra ord för båda lagen då Lakers har chans att ta sig lite närmare Clippers, samtidigt som Clippers har chans att dra ifrån lite till.

Det är Clippers som varit det bättre laget när dessa två har mötts då man vunnit båda mötena denna säsong. Nu senast den 3:e februari möttes man och då vann Clippers med bara ett poäng. Värt att notera är dock att LeBron James inte var med i den matchen pga skada men kommer att vara med i denna match.

Lakers blir utan Davis

Lakers skadeproblem fortsätter och frågan är om dom någonsin kommer att sluta. Förra matchen man spelade mot Clippers var som sagt LeBron inte med pga skada och nu blir det Anthony Davis som inte kommer att vara med pga skada. Det är en fotskada det handlar om och han blir borta minst fyra veckor.

Att Lakers blir utan Davis är såklart en stor nackdel för Lakers del. Men enligt mig så har Lakers stor chans att vinna så länge LeBron spelar, oavsett om Davis är med eller ej. För Clippers del så spelar man fortfarande utan deras två stjärnspelare vilket man nu gjort nästan hela säsongen. Clippers är i bättre form om man tittar till de senaste fyra matcherna lagen spelat med Clippers som har tre vinster och Lakers bara en på de fyra senaste. Hur som kommer det bli ett tajt möte vilket det ofta blir mellan de två rivalerna.

Speltipset

Tajt match att vänta, båda lagen behöver en vinst för att hålla sig kvar i kampen om play-off platserna. Clippers kommer till matchen som det mer formstarka laget medan Lakers måste försöka vända på sin dåliga form. Jag väljer att spela Clippers +5.5 till oddset 1,66 hos Unibet.

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x