Speltips

Match/event
Nederländerna - Belgien
Datum
25/09 - 2022
Matchstart
20:45
Spelbolag
Spel
U25.5 avslut i matchen
Odds
1,75
Rygga Spelet
Speltips fotboll

Nederländerna – Belgien 25/9

Fotboll Nations League Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 24 september, 2022

Toppmatch på söndagen i grupp A4 när Holland tar emot Belgien. Teoretiskt sett så har Belgien fortfarande chans att vinna gruppen trots att det skiljer tre poäng inför matchen. Skulle Belgien vinna med minst tre mål utan att släppa in något mål så kommer man att vinna gruppen. Så chansen finns men den är väldigt liten. Men oavsett så är det en intressant match vi har framför oss!

Överkörning av Holland sist

När dessa två topplag möttes tidigare i år i juni så vann Holland på ett imponerande sätt. Man vann med hela 1-4 efter två kassar av Depay bland annat, imponerande minst sagt att vinna så stort på bortaplan mot ett starkt Belgien. Nu ska man ta sig an dom på hemmaborg när man dessutom kommer till matchen med en vinst i torsdags mot Polen med 0-2. Som jag nämnde tidigare så har man i princip redan vunnit denna grupp men trots det så tror jag inte att Holland kommer att vilja göra en starkt insats även här.

Man har ungefär samma trupp som när man mötte Belgien sist, men en spelare sticker ut denna gång och det är Gakpo som inte fick spela sist. Men han startade mot Polen nu i torsdags och kommer troligen att starta även här. Jag tror att han kommer, tillsammans med Depay, vara de två viktigaste spelarna offensivt för Holland.

Sista tävlingsmatchen innan VM

Bortsett från att Belgien har chans att vinna gruppen med en stor vinst här så är detta även den sista tävlingsmatchen för båda lagen. Perfekt för båda att man får ett tufft motstånd att försöka vinna mot. Man har nu chans att spela avslappnat och prova på taktiker och olika spelare inför VM. 

Jag tror att på grund av det så kommer vi att få se en rolig match med mycket målchanser och att det kommer att vara ganska öppet. Gruppen är som sagt i princip avgjord så detta blir bara ett ypperligt läge för lagen att gå ut och göra bra ifrån sig.

Speltipset

Toppmatch mellan två riktigt bra lag, Holland körde över Belgien sist de möttes med hela 1-4. Dags för revansch för Belgien eller kommer Holland gå obesegrade genom detta gruppspel återstår att se. I den senaste matchen var det inte mycket defensiv från något av lagen och det blev totalt 28 avslut i matchen. Jag tror inte på samma matchbild imorgon. Speltipset blir under 25.5 avslut i matchen till 1,75 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x