Speltips

Match/event
Nederländerna - Tjeckien
Datum
27/06 - 2021
Matchstart
18:00
Spelbolag
Spel
Över 2.5 mål
Odds
1.81
Rygga Spelet
Fotbolls EM

Nederländerna – Tjeckien 27/6

Fotboll Fotbolls-EM Speltips
Joakim
Publicerad: 27 juni, 2021

Nederländerna tog sig enkelt förbi gruppspelet efter tre raka segrar mot Österrike, Ukraina och Nord Makedonien. Nu väntar Tjeckien i 8-delsfinalen och det är ett klart favoritskap på det nederländska laget. Matchen kommer att spelas på Puskas Arena i Budapest och här finns alla förutsättningar för en målglad tillställning. Nederländerna snittar just under tre gjorda mål per match och Tjeckien har under gruppspelet visat sig sårbara i försvaret då man gärna kliver fram med i stort sett hela laget när man anfaller. Över 2.5 mål i matchen spelas till 1.91 hos Expekt.

Speltips

  • Över 2.5 mål i matchen – 1.91
  • Memphis Depay över 1.5 skott på mål – 1.79

Imponerande offensiv hos Nederländerna

Gruppspelet inleddes med en underhållande 3–2 seger mot Ukraina för Nederländerna. Därefter slog man Österrike med 2–0 för att avslutningsvis städ av Nord Makedonien med 3–0. Memphis Depay och Gini Wijnaldum är lagets bästa målskyttar med 2 respektive 3 mål. Man har ett intressant lag där styrkorna helt klart finns i offensiven. Med 8 gjorda mål under gruppspelet hör man till de starkare lagen i turneringen och känslan är att Tjeckien kommer få det svårt att stå emot det nederländska anfallet.

Tjeckien huserade i Grupp D tillsammans med England, Kroatien och Skottland. En öppningsseger mot Skottland låg till grund för avancemanget då man endast plockade ett poäng i de två återstående matcherna mot England och Kroatien. I Tjeckien så är det Patrik Schick som har stått för mestadels av målen. Man är inte rädda för att fylla på när man anfaller och allt som oftast lämnar man endast de båda mittbackarna i försvaret att hantera eventuella omställningar.

Det här har alla möjligheter att bli en intressant match med mycket mål. Över 2.5 mål i matchen betalar just nu 1.91 hos Expekt. Jag tror Nederländerna kommer ösa på i matchen och försöka avgöra tillställningen så snabbt som möjligt. Tjeckien har visat sig sårbara mot offensivt skickliga lag och jag håller Nederländernas anfall som ett av turneringens vassaste. I tillägg till överspelet spelas Memphis Depay över 1.5 skott på mål i matchen till 1.79. Båda spelen finns att hitta hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x