Speltips

Match/event
Brooklyn Nets - Boston Celtics
Datum
26/04 - 2022
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
Nets +8.5 & Ö205.5 poäng i matchen
Odds
1,61
Rygga Spelet
Speltips Basket

Nets – Celtics 26/4

Basket NBA Speltips
Konstantinos Pliatsikas
Publicerad: 25 april, 2022

Det är dags för game 4 mellan Nets och Celtics där Celtics har chansen att göra det 4-0 i matcher och därmed gå vidare i slutspelet. Samtidigt så är detta Nets enda chans att hålla sig kvar i slutspelet vilket betyder att dom kommer måsta ge allt. Det är andra matchen i rad nu på Barclays Center och framför hemmafansen så kommer Nets inte vilja förlora med 4-0 i matcher. Spännande match minst sagt!

Jämna matcher mellan dessa två

Celtics har som sagt vunnit samtliga tre första matcherna och kommer alltså till denna match med en chans att ta sig vidare till nästa omgång på det bästa möjliga sätt, med 4-0 i matcher mot ett topptippat Nets. Celtics var inte favoriter att ta sig vidare ur denna matchserie mot Nets men visade redan i första matchen att detta skulle bli jobbigt för Durant och Nets. Med en layup av Jason Tatum i sista sekunden så vann Celtics första mötet med bara en enda poäng.

De två kommande mötena var lite mer ojämna där Celtics vann det andra mötet med sju poäng efter att vänt matchen i fjärde perioden. Den tredje och senaste matchen så vann man med sex poäng efter att man höll Durant och Irving till bara 16 poäng vardera. Det är Celtics försvarsspel som har varit den stora skillnaden i dessa matcher mot Nets och just nu ser man riktigt farliga ut.

Allt eller inget för Nets

Inget lag har vunnit med 4-0 i matcher än och jag tror inte att Nets kommer vilja vara det första och isåfall enda laget att förlora med 4-0 i matcher detta slutspelt. Både Warriors och 76ers har haft chansen att vinna med 4-0 men båda misslyckades. Brooklyn Nets kommer nu att behöva lämna allt ute på planen för att hålla denna matchserie levande. Jag tror att man har stor chans att vinna denna match då chansen är att Celtics kommer lite nervösa till matchen medan Nets egentligen inte har något att förlora. Vi såg igår att Warriors såg lite nervösa och försökte stressa fram en vinst vilket dom tillslut då misslyckades med.

Dessutom så har Celtics “fler chanser” att vinna denna matchserie då man leder med 3-0 så dom behöver verkligen inte vinna inatt medan Nets måste vinna. Sen föredrar nog Celtics att vinna denna matchserie på hemmaplan i en eventuell game 5. Jag ställer mig med Nets i denna spännande game 4.

Speltipset

En avgörande match för Nets ifall att man vill hålla denna matchserie och årets slutspel levande. Ett 3-0 övertag i matcher för Celtics fördel innebär att Nets måste vinna för att hålla sig kvar och jag tror att man löser det och håller denna matchserie levande. Det är allt eller inget här för Nets och Durant och Irving kommer att behöva steppa upp rejält efter deras dåliga insatser i den senaste matchen. Speltipset blir Nets +8.5 och över 205.5 poäng i matchen till 1,61 hos Expekt.

Expekt
100% upp till 1500kr
  • Bra utbud
  • Lågt Omsättningskrav
  • Bra kundtjänst
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr. 40x omsättningskrav. Erbjudandet giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Spela Ansvarsfullt |Stödlinjen - Spelpaus , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Expekt
Lanserat:
maj, 2024
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
5/5
Introduktion
Expekt grundades 1999 och har nu i nästan 20 år försett spelmarknaden med sport och betting. Det startade till en början med spel på endast fotboll. Men har nu etablerat sig rejält och har alla möjliga sorters spel. Sidan har gäster från över 23 länder nedbrutet på 1,8 miljoner besökare.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1500kr
Omsättningskrav: 20x