Speltips

Match/event
New England Patriots - Indianapolis Colts
Datum
19/12 - 2021
Matchstart
02:15
Spelbolag
Spel
Patriots ML & Wentz TD-scorer
Odds
2.25 & 8.50
Rygga Spelet
Speltips NFL

New England Patriots @ Indianapolis Colts 19/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 17 december, 2021

Gårdagens speltips gick sådär. Vi träffade rätt på huvudspelet när Chiefs vann med 6 poäng men alla våra sidospel på TD görare, sacks etc missade. Vi gick back under en halv unit men vi försöker gå + på Lördagen!

Patriots med sju raka vinster!

Det var ett lag som började väldigt svagt i säsongen men har bättrat på sig utan tvekan. De leder nu sin division över Bills och är stora favoriter att efter 18 veckor, vinna den. Senaste veckan hade de BYE-week men innan de mötte de just sina divisionsrivaler, Buffalo Bills. Matchen går inte riktigt att analysera då det var springspel efter springspel. Vädret var väldigt nära en storm och det gick helt enkelt inte att passa bollen. Den slutade 14-10 i favör av Patriots. Under de fyra veckorna som de spelat tidigare var det väldigt dominanta segrar emot lagen Falcons, Browns, Panthers och Titans. De fick under dessa fyra matcher en poängskillnad på 104 då de gjorde 130p och släppte in 24p.

Just den senaste statistiken, att de släppte in 24p, är helt otroligt imponerande. 24poäng är något som flera lag släpper in varje match, men de gjorde det på totalt fyra matcher. Defensiven är det inget problem på och i vanliga fall producerar de relativt enkelt 20+P och vinner matcher bekvämt.

Det som deras defensiv varit lite för skakiga på har dock varit springspelen. Något som verkligen kan skada när de möter Colts som har Jonathan Taylor som springer fler och fler yards för varje match han spelar. Detta är anledningen till att oddset går upp lite, men att Patriots till och med är underdogs, förstår jag mig inte riktigt på.

Colts med chans på slutspel

Även Colts hade en fruktansvärt dålig start då de hade förlorat 1-4. De har efter detta endast förlorat två matcher mot sina divisionsrivaler Titans samt förra årets SB vinnare, Tampa Bay. De går nu 7-6 och har en bra chans på slutspel. De behöver dock kämpa och med tanke på att chansen för en divisionsvinst fortfarande finns, kommer de aldrig ge sig. Även Indianapolis hade, likt Patriots, sin BYE-week förra veckan. Deras senaste match var då för två veckor sedan mot Houston där de vann väldigt enkelt. Slutresultatet där blev 31-0. Matchen var väldigt långsam och Indianapolis gjorde en touchdown varje kvart och slängde även in ett FG i sista. De vann alltså 7-0, 7-0, 7-0 och 10-0 i varje kvart.

Innan denna match mötte de just Buccaneers som de förlorade emot. Matchen var dock väldigt jämn hela tiden och de förlorade endast med en sen touchdown som Buccs fick in med 20 sekunder kvar av matchen. 38-31 blev slutresultatet i denna match där Taylor endast sprang för 83 yards då Buccaneers är ett utav de bästa lagen på att stoppa springspel. Wentz kastade istället för 300+ yards varav 3TD’s och 2 interception. Ifall laget inte hade gett 5(!) turnovers igenom fumbles och interceptions, hade de troligtvis kunnat vinna matchen.

Dagens speltips

Det som verkligen talar i fördel av Indianapolis denna match är att de har Jonathan Taylor. Springdefensiven i New England har inte varit i närheten av lika bra som deras passningsDefense och det kan skada dem. Man får dock tänka på att Mac Jones sällan underpreseterar och att även de har runningbacks som spelat väldigt bra. Även det faktum att Patriots vunnit sju irad där fyra av de senaste fem varit extremt ensidiga talar gott för dem.

Därför väljer jag att spela på New England Patriots ML till oddset 2.25 hos Bethard (2units) samt

Att Carson Wentz gör en TD till oddset 8.50 hos Bethard (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Bethard
100% upp till 1000 kr
  • Live Odds
  • Oddsboost
  • Fantasy Sports
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se, Regler & Villkor gäller , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Bethard
Lanserat:
januari, 2018
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.6/5
Introduktion
Bethard är en ny aktör som sedan 2018 storsatsar på att bli en av de största på marknaden. Vilket syntes när man under tidigt 2018 valde att signa Zlatan Ibrahimovic som en av deras frontfigurer som numera även är delägare i bolaget. I denna recension kan du läsa mer om Bethard.
Välkomstbonus - Betting
100% upp till 1000 kr
Omsättningskrav: 4x