Speltips

Match/event
Dallas Cowboys - New England Patriots
Datum
17/10 - 2021
Matchstart
22:25
Spelbolag
Spel
Cowboys -4.5 & Schultz TD!
Odds
2.04 / 3.50
Rygga Spelet
Speltips NFL

New England Patriots vs Dallas Cowboys

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 16 oktober, 2021

Två lag som jag innan säsongsstart skulle prestera bra. Endast ett utav dem har dock gjort det och det är Cowboys! New England har inte alls fått det att fungera och ser definitivt ut att missa slutspel medan Cowboys leder sin divisions och just nu är stora favoriter på den titeln!

Cowboys krossade Giants!

De var starka matchen igenom och tog tidigt en fin ledning som de ständigt utökade. Detta trots att Prescott kastat en interception i sin första drive denna match. I halvtid var det relativt lite poäng och endast sju poängs fördel till Dallas, men i andra halvlek ångade de på! 27 unanswered poäng varav sju utav dem kom ifrån en pick-six som Jones kastade. I slutet fick Giants in en touchdown men slutresultatet blev ändå 44-20 till Cowboys.

Trots att de hade en monster offensiv, är det inte den som har fått fokuset i laget. Istället är det Trev’on Diggs som på den defensiva sidan imponerar! Han har tagit totalt fem interception som har kommit i en per match. Inte bara det så har han även en relativt låg tillåten passer rating och några tackles for loss som ser bra ut i statistiken! Frågan är bara ifall han kan göra det 6 matcher irad när Patriots gästar?

Patriots kommer ifrån sin andra vinst!

De har två vinster av fem matcher vilket inte låter alldeles förskräckligt. Men ifall man vet att de mött två av ligans fem sämsta lag i sina vinster, ser det sämre ut. Emot Jets vann de med två poänggörande drives men förra veckan mot Texans såg det länge tufft ut för att ens vinna. De låg väldigt länge under i matchen och efter att Mac Jones direkt kastat en interception i trejde kvarten tog Houston ledningen med 22-9. Efter detta slutade Texans offensiv helt att producera och de finns endast spela ett femtontal på offensiven i resten av matchen.

Patriots gjorde däremot bättre ifrån sig och fick snabbt in två field goals och låg endast under med 8 poäng, något som de på nästa drive gjorde! De tog sedan 7 minuter av klockan med sin sista drive och satte 3 poäng, något som gav vinsten till dem då de endast lämnade 15 sekunder på klockan.

Dagens speltips

Ett Patriots som absolut inte presterat mot ett Cowboys som vunnit fyra irad! De har hittills endast tappat första matchen mot Buccaneers. Nu är det deras sista match innan BYE-week och de har allt att ge! Även det faktum att Damien Harris, som är den bästa RB’n i Patriots, är questionable, gör det bara bättre!

Därför väljer jag att spela på Cowboys -4.5 till oddset 2.04 hos Unibet (2units)

Att Dalton Schultz gör en TD till oddset 3.50 hos Bet365 (1unit)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x