Speltips

Match/event
New England Patriots - Los Angeles Rams
Datum
11/12 - 2020
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Rams -5.5 & Newton U 185.5
Odds
2.00 / 1.85
Rygga Spelet
Speltips NFL

New England Patriots vs Los Angeles Rams

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
Joakim
Publicerad: 10 december, 2020

Förra veckan satte vi 3/6 spel vilket inte är överdrivet bra. Vi lyckades fortfarande gå cirka 2units + vilket är acceptabelt! En utav de matcherna som gick in var LA Rams matchen där vi spelade på att de skulle vinna med tre poäng eller mer och 38-28 vinsten gav oss fina units! Inatt möter de Patriots och som det brukar bli i slutet av säsongen så är detta en extremt viktig match för båda lagen.

Rams säkra seger emot Cardinals!

Trots att Arizona gjorde en touchdown på sin första drive OCH Rams gav tillbaka bollen till dem två gånger i halvan på turnover on downs, lyckades de vinna halvan med 14-7. Detta efter att Goff passat väldigt fina pass under halvan och Gonzales i Cardinals missade ett field goal i slutet av halvan. Ganska jämt och poängfattigt tidigt men poängen skulle definitivt ändras.

I andra halvan gjordes det poäng på fem av de första sex drivesen varav fyra utav de poängen var touchdowns! Från 14-17 till 31-21 väldigt snabbt och efter det tappade Cardinals matchen. Murray kastade en interception som returnerades till deras egna endzone för en touchdown till Rams och de ledde med 3drives. Arizona fick i slutet av matchen en trösttouchdown och förlorade 38-28.

Ett väldigt starkt offensiv för Rams där Jared Goff kastade för 347yards och fick 37 kompletta passningar. Trots så många passningar sprang de även en hel del med bollen och Akers plockade 72yards och även en touchdown.

Patriots fullständigt krossade Chargers

Det finns inte överdrivet mycket att säga om matchen som Patriots hade i söndags. Resultatet förklaras enkelt igenom att matchen ständigt såg ut som den sista playen i första halvan gjorde. Chargers försökte med ett field goal när klockan stod på 3sekunder men den blev blockerad och Patriots sprang istället in en touchdown och gick upp i 28-0 ledning.

Trots detta fortsatte Patriots i andra halvan och vann tillslut 45-0 TROTS att Cam Newton enbart kastade passningar för 69(!!) yards.

Patriots spelar nu match i SoFi stadium igen eftersom det är hemmaarenan för både Chargers och Rams för tillfället. Någon fördel kan det finnas, speciellt med tanke på att den krossen som blev i söndags!

Dagens speltips

Los Angeles Rams kan ta ett starkt tag om divisionsvinsten ikväll med tanke på att Seahawks förlorade sin match i Söndags! Patriots samtidigt behöver vinna helst alla men åtminstone 3/4 av sina resterande matcher för att ha chans på slutspel. Ett 6-6 record låter inte överdrivet bra men de har vunnit 4/5 de senaste fem veckorna. Lite skakiga lag som de har mött dock och jag tror att förlusten de fick emot Houston talar mer än vinster emot bl.a. Jets, Chargers och till viss del Cardinals.

Därför väljer jag att spela på Los Angeles Rams -5.5 till oddset 2.00 hos Betsson (2.5units) samt

Att Cam Newton får UNDER 183.5 passningsyards till oddset 1.85 hos Betsson (2units)

Betsson
100 kr free bet
  • Betting & Casino
  • Bra Kampanjer
  • Välj Din Bonus
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Betsson
Lanserat:
november, 2002
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.5/5
Introduktion
Betsson är ett av de första svenska online spelbolagen och lanserades så tidigt som 2002. Då på engelska och svenska. Dom var också pionjärer när det kommer till livespel på matcher, numera erbjuds detta hos nästan alla spelbolag men det var alltså Betsson som var först. De fortsätter att agera som ett av de största pjäserna på den svenska marknaden och är också ledande i övriga världen.
Välkomstbonus - Betting
100 kr free bet
Omsättningskrav: 1x