Speltips

Match/event
NY Islanders - NJ Devils
Datum
22/01 - 2021
Matchstart
01:00
Spelbolag
Spel
NY Islanders FT
Odds
1.98
Rygga Spelet
Speltips NHL

New York Islanders – New Jersey Devils 22/1

Ishockey NHL Speltips
Joakim
Publicerad: 21 januari, 2021

Det är dags för en riktigt tuff match i nattens NHL. Vi har ett extra hett möte i natt där Devils håller tredjeplatsen och Islanders fjärdeplatsen i den östra divisionen. Att det bara skiljer 2,5 mil mellan hemmaarenorna ger det hela lite mer krydda.

New York Islanders

Islanders har fått behålla stora delar av laget från föregående säsong vilket är en stor fördel när man går in i denna korta säsongen. Man har en av dom lägsta skottprocenten under sina första 3 matcher vilket tyder på att man skapat en del men inte satt dit puckarna vilket jag tror dom lyckas bättre med mot Devils.

New Jersey Devils

New Jersey däremot har öppnat på ett väldigt bra sätt. Ser man till statistiken kanske lite för bra jämfört med tidigare säsonger. Mackenzie Blackwood 0.948 i räddningsprocent ligger långt  över vad han presterat tidigare under karriären. Snart vänder trenden nedåt och jag tror Islanders borta blir en uppgift som är för tuff för detta unga talangfulla lag.

Dagens speltips

Jag väljer Islanders till fina 1.98 på William Hill och spelar 1u 

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x