Speltips

Match/event
NFL Säsongsspel - Spelarspecialare
Datum
10/09 - 2021
Matchstart
02:00
Spelbolag
Spel
Flertal!
Odds
1.90 - 9.00
Rygga Spelet
Speltips NFL

NFL Säsongsspel – Spelarspecialare

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
David Holmqvist
Publicerad: 18 augusti, 2021

NFL säsongen närmar sig med stormsteg och de är mitt i sina pre-season matcher. Ett flertal rookies har fått testa att spela och kommer att få fortsatt speltid. De flesta veteranerna får inte speltid förns den sista preseason matchen men ett flertal fina bets har ändå hittats på denna säsong. Just detta inlägg har totalt sex speltips där alla handlar om enskilda spelare. Några utav dessa speltips är longshots men även ett flertal som jag tror extremt starkt på.

Derrick Henry Ö/U 1550.5 Rushing yards

Ett monster på planen som är nästintill omöjlig att få ner när han väl fått momentum. Att en man som väger närmare 115 kilo kan komma upp i 35km/h på en fotbollsplan är helt otroligt. Han kastade bort motståndare under 2020 säsongen och var en utav anledningarna till att Titans tog så många vinster som de gjorde. Tannehills passningsspel har börjat blivit bättre men att bortse från Henry som snittar 5.4yards per löpning på planen är inte ett alternativ. Han sprang för totalt 2027 yards under den ordinarie säsongen 2020. Det vi även får tänka på är att ligan nu utökat grundsäsongen med en match. 1550 yards är mycket på 18 matcher men Tannehill’s mottagare har inte blivit överdrivet mycket bättre. De har fått in Julio Jones som tog 800 yards på 9 matcher men tappade Corey Davis & Jonnu Smith som tillsammans hade 1500yards. Deras löpningsförsök lär vara ungefär lika många och Henry är det vapnet som startar nästan alla plays.

Därför väljer jag att spela på Derrick Henry ÖVER 1550.5 rushing yards i grundsäsongen.

Keenan Allen Ö/U 1050.5 receiving yards & Austin Ekeler Ö/U 850.5 rushing yards.

Keenan Allen och Austin Ekeler är två stjärnor i ett Chargers som är påväg uppåt. Laget spelar i en division med Chiefs vilket gör det tufft för en divisionsvinst eller slutspel, men de blir bättre och bättre. Allen plockade totalt 992yards förra säsongen trots att han mer eller mindre satt ute tre matcher i slutet av säsongen. Ekeler hade däremot inte så många yards utan stannade på 530 men detta för att han var skadad i sju matcher och spelade därmed endast 9st. Ifall han snittar lika många yards per match som han gjorde den säsongen, och håller sig frisk, landar han på 1001yards. Dock tror jag starkare på spelaren som har visat att han är chargers bästa runningback utan tvekan trots långvarig konkurrens. Han kommer inte få spela alla snaps, men han kommer få tillräckligt för att återigen bevisa att han är den som är #1 RB i Chargers.

Anledningen till att jag tror att även Allen kommer få bättre yards är för att Herbert som var en rookieQB förra året, bara kommer bli bättre. Hela deras OLINE har även bytts ut och blivit SÅ mycket bättre, vilket förbättrar chanserna för honom speciellt, men även Ekeler.

Därför väljer jag att spela på Keenan Allen ÖVER 1050.5 receiving yards i grundsäsongen.

samt Austin Ekeler ÖVER 850.5 rushing yards i grundsäsongen.

Most Receving Yards 2021/2022 Excluding playoffs 2021/22

Ett svårt bet att sätta men alltid roligt att ha ett säsongsspel på en spelare mot alla andra. Några utav favoriterna är Hopkins, Adams, Jefferson samt Hill. Den sistnämnda tror jag inte överdrivet mycket på, mest för att det finns så extremt många vapen i Kansas City. En spelare som blev hetare och hetare desto längre säsongen gick tillsammans med sitt lag var Stefon Diggs. Han vann föregående år med över 100yards, mestadels för att hans främsta motstånd, Kelce, satt ut den sista matchen. Bills är ett bra lag men de kommer troligtvis ha något att slåss för ändå in i kaklet. Detta innebär att Diggs troligtvis spelar alla 17 matcher och har en bra chans att ta mest mottagna yards.

Därför väljer jag att spela på Stefon Diggs most receving yards in the league.

Årets Comeback Spelare 2021/22

I detta spel finns det en väldigt stor favorit som sitter på 2.75 i odds och hans närmsta motstånd har 7.00. Vi har spelat på denna favorit som har sin hemmaplan i Texas, Dak Prescott. Förra året fick han en fraktur i sin högra fotled samt att den gick ur led ordentligt. Han har rehabat i nästan 9 månader och är redo för spel i Vecka 1 förutsatt att inget annat händer innan dess. Hans spelade endast fyra matcher och en kvart i säsongen och nådde ändå 1850yards, ett snitt som är över 420yards / match. Han ledde ligan i passingyards när han blev skadad och han kan lyfta Dallas ordentligt detta år.

Därför väljer jag att spela på Dak Prescott som årets återkommande spelare.

Micah Parsons som årets defensive rookie of the year.

Han var den tredje defensiva spelaren som draftades men är den som visat mest impact hittills. I Dallas har han varit en extrem skillnad och såg riktigt bra ut i sina två första pre-season matcher. Det är även desto lättre för en linebacker som honom att vinna priset, jämfört med cornerbacks som draftades innan honom. Han skulle lika gärna ha kunnat draftats som femma men inget lag behövde en linebacker lika mycket som de behövde annat. Han är en utav favoriterna på spelet och jag tror starkt på att oddset 6.00 borde vara lägre.

Därför väljer jag att spela på att Micah Parsons blir årets defensiva rookie 21/22.

Alla spelarspecial-spel!

  • Derrick Henry får ÖVER 1550.5 rushing yards i grundsäsongen till oddset 1.90 hos Unibet (2units)
  • Keenan Allen ÖVER 1050.5 receiving yards i grundsäsongen till oddset 1.90 hos Unibet (1.5units)
  • Austin Ekeler ÖVER 850.5 rushing yards i grundsäsongen till oddset 2.00 hos Unibet (1.5units)
  • Stefon Diggs får mest Receiving yards i ligan till oddset 9.00 hos Unibet (0.25units)
  • Dak Prescott vinner årets comeback spelare 2021/22 till oddset 2.75 hos Unibet (1unit)
  • Micah Parsons vinner årets defensiva rookie spelare till oddset 6.00 hos Unibet (0.5units)

Lycka till med era spel!

/ David

Unibet
Free bet 100 kr
  • Bra sportsbook
  • Två olika bonusar
  • Svensk kundtjänst
18+, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - Unibet
Lanserat:
januari, 1999
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
200:-
Betyg:
4.2/5
Introduktion
Unibet är en av pionjärerna när det kommer till online betting och har sedan grundandet 1997 legat i framkant på spelmarknaden i världen. Förutom svenska spel så är Unibet störst i Sverige inom odds och betting
Välkomstbonus - Betting
Free bet 100 kr
Omsättningskrav: 0x