Speltips

Match/event
Seattle Seahawks - Philadelphia Eagles
Datum
01/12 - 2020
Matchstart
02:20
Spelbolag
Spel
Seattle Seahawks -6,5
Odds
1.94
Rygga Spelet
Speltips NFL

Philadelphia Eagles vs Seattle Seahawks 1/12

Amerikansk Fotboll NFL Speltips
Joakim
Publicerad: 30 november, 2020

Ingen stark dag igår alls och vi satte 0 av 4 speltips och tappade totalt fem units. Förhoppningsvis kämpar vi tillbaka lite ikväll när Seattle åker till Philadelphia för att plocka en vinst och gå upp i ledning i sin division efter att Rams förlorat igår! Samma dilemma för Eagles som med en vinst återigen går om Giants och Washington och tar ledningen i sin division igen som är väldigt viktigt då alla lag där har konstiga scheman framför sig!

Seahawks fick revansch emot Cardinals!

De förlorade emot Arizona för bara några veckor sen och fick ett revanschmöte i Seattle som de verkligen tog vara på! En tidig ledning fortsatte till halvtid där de hade 16-7. Arizona kämpade dock tillbaka och fick både 14-16 samt 21-23 men gjorde efter det inte några fler poäng. Deras offensiv tog senare en holding utvisning i sin egen endzone och därmed blev det en safety. Ännu ett FG för Seahawks gav dem en 7P ledning och Arizona hade en sista drive som kom relativt nära! Fyra misslyckade passningar ifrån Seahawks 27yards linje var dock slutet på driven och Seahawks kunde enkelt knäa ut resten av matchen

Russell hade en off-night där han endast kastade för 197yards och träffade 23/28 passningar. Det är sällan han kastar så lite som han gör, och har nog aldrig hänt att han kastat under 30passningar två matcher irad. Med tanke på att hans precision är så stor, träffar han ofta 80-90% av sina pass!

Eagles skrällade nästan emot Browns!

Ett hittills svagt Eagles kom in som underdogs när de fick möta 6-3 Browns! Cleveland gjorde en pick-six i första kvarten och det var ALLT som hände rent poängmässigt. Många punts, någon fumble eller turnover on downs hit och dit men endast sju poäng i första halvlek! Eagles kom in i andra halvlek och började återigen med en punt. Cleveland fumblade dock bollen och Eagles tog vara på det och gick de 18yards som krävdes för en TD och ställningen var nu 7-7.

Ett field goal OCH även här en Safety för Browns gav dem ledningen med 12-7 som Philly i fjärde kvarten reducerade till 12-10. Nick Chubb kände dock att han var färdig med matchen här och sprang 54 yards och såg till att Cleveland fick in en touchdown och tog en tvådrive’s ledning! 19-10 utökades till 22-10 och Philly låg pyrt till! De fick in ännu en touchdown med 30sekunder kvar på klockan, men misslyckades sedan med onside-kicken och matchen var över.

Dagens speltips

Trots att Eagles gjorde det väldigt jämnt emot ett lag som NU är 8-3, så tar jag inte mycket ifrån denna match. Browns har trots sitt record spelat VÄLDIGT dålig fotboll och de har endast vunnit EN match emot lag som har ett positivt record vilket var Colts vecka 5! Deras matcher har sällan varit blowouts och det kan vi även se i gårdagens match när de nätt och jämnt vann över Jaguars med 27-25. Seahawks har samtidigt fått en lång vecka att förbereda sig för Eagles och med det offensiven som Eagels har tvekar jag på att de kan göra mycket!

Därför väljer jag att spela på Seattle Seahawks -6.5 till oddset 1.94 hos William Hill (2units) samt

Att Russell Wilson gör över 24.5 kompletta passningar till oddset 1.90 hos William Hill (1.5units)

William Hill
500 kr Free Bet
  • Betting & Casino
  • Två Bonusar
  • Stort Spelutbud
18+ Endast giltigt för nya spelare med första insättning på Min. 200kr - Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla Free Bet Bonus - Regler och Villkor gäller Stödlinjen - Spelpaus - Ev. vinster från Free Bet är Omsättningsfria - Spela Ansvarsfullt - Gilltig i 60 dagar. , Regler & Villkor gäller
Snabbfakta
Fakta - William Hill
Lanserat:
april, 2005
Svensk licens:
Yes
Live chatt:
Yes
BankID:
Yes
Spela med kr:
Yes
Min insättning:
100:-
Betyg:
4.9/5
Introduktion
William hill är ett av de äldsta spelbolagen som finns, grundat redan 1934 i London. Mycket har hänt sedan dess och William Hill är numera en av de ledande operatörerna på spelmarknaden världen över. William Hill fick svensk spellicens 2019 och har verkat i Sverige sedan dess.
Välkomstbonus - Betting
500 kr Free Bet
Omsättningskrav: 1x